fbpx

Visszajelzések

S. Dóra, 47 éves banki alkalmazott:
Az a jó, hogy Tünde meg tudja szólítani a materialista, realista embereket is, tudja közvetíteni felénk az “anyagon túli” világot. Az asztrológia konzultáció olyan volt, ami számomra is emészthető. Sokat segített a környezetemben lévő emberek jobb megismerésében és kezelésében, ami különösen kamasz gyerekeknél nagyon kell.

Z. Orsolya 59 éves orvos:
Az asztrológiai elemzés inspiráló, jövőbe mutató volt számomra. Bizakodó vagyok, egyre nyitottabb a fejlődésre. Szó volt a korlátozó hiedelmekről is, amin a beszélgetésünk után még gondolkodtam, és egyszer csak világossá vált a minta. Ez a felismerés olyan volt, mintha egy kőszikla gördült volna le a szívemről.

M. Éva, 40 éves sportszervező:
Többféle asztrológiai elemzésen jártam már, így rutinos versenyzőként érkeztem Tündihez. Azt gondoltam, hogy engem nagyon nem lehet meglepni ebben a témában, de Tündinek sikerült!
Egy nagyon pontos személyiségrajzot kaptam tőle, amitől folyamatosan javul és fejlődik az önismeretem. Ő nem kinyilatkoztat, hanem rávezető kérdésekkel hagyja, hogy magamtól jöjjek rá a dolgokra. Felszabadító érzés, amikor a segítségével összeáll a nagyobb kép. A mai napig visszaköszönnek a mondatai, egy-egy hétköznapi szituációban.

B. Mónika, 46 éves fenntarthatósági szakértő:
Tünde mintha egy puzzle hiányzó darabját segített volna a helyére tenni, és ettől azonnal tovább lendültek a dolgok. Most ott tartok, hogy újra vannak céljaim, és örömmel várom a másnapokat: van kedvem tenni azért, hogy változzanak a dolgok.

R. Krisztina 49 éves HR tanácsadó:
Én rohanós, pörgős életmódot élek, de a Tündétől kapott gyakorlatok segítettek lelassulni. Most azt érzem, hogy visszakerültem a középpontomba, lenyugodtam, helyemre kerültem. Nagyon tetszett, hogy Tünde egyenrangú partnerként kezelt, figyelembe vette mennyi időt tudok rászánni naponta a jógagyakorlásra, és ilyen feladatsort állított nekem össze.
Elindítottunk együtt egy változást, amit később már én egyedül is fenn tudtam tartani.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close