fbpx

Jóga

A jóga immár 15 éve életem része. Eleinte csak ászanákat gyakoroltam, majd jógaoktató lettem, és azóta rendszeresen végzek légzőgyakorlatokat, relaxációt és meditálok is.

Ha tehetem mindig a szabadban jógázok.

Fotó: Hárspataki Ágnes

Egyéni jógafoglalkozások
keretében a Te igényeidre szabva alakítjuk ki a gyakorlást. Ilyenkor röviden átbeszéljük az életmódodat, az esetleges testi/lelki problémáidat, a céljaidat, és ennek megfelelő gyakorlatsorokat csinálunk. Igény szerint összeállítunk egy rövidebb gyakorlatsort is, amit egyedül, rendszeresen tudsz csinálni akár az otthonodban.

Légzőgyakorlatok, relaxáció, meditáció  – Egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások keretében lehetőség van speciális légzőgyakorlatok elsajátítására is. Egyénenként, sőt ezen belül évszakonként is változó lehet azonban, hogy kinek milyen légzőgyakorlatok javasoltak az egyensúlya megőrzéséhez illetve visszaállításához.
A relaxáció segít ellazulni és feltöltődni, akár hatékonyabban is, mint az alvás.
A meditáció folyamán pedig az elménket tesszük pihenő állapotba. Hatására hatékonyabban tudunk koncentrálni napközben, az érzelmeinket jobban kordában tudjuk tartani, és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz az életünk.

Csoportos online eseményen hetente, élő bejelentkezés formájában a Facebookon várlak:

     Online Jin jóga (nyújtás, lazítás, relaxáció) – pörgős életet élőknek
          Kedd esténként a Facebookon élőben 20:30 – 22:00

Ezekre az órákra a részvételi díj átutalását követően lehet csatlakozni, minden héten új esemény formájában a a Facebook oldalamon kerülnek meghirdetésre. További információkat ITT olvashatsz.

************************************************************************************************

Sunset jóga: A CoffeeRUN Hungary Sportegyesülettel közös szervezésű szabadtéri esemény tavasztól őszig, csütörtök esténként a Guckler Károly kilátóban. Részletek a Facebook oldalamon kerülnek meghirdetésre, minden héten új esemény formájában.

67556922_332971434258073_8365324797604790272_n

Jóga futóknak: Mivel jómagam is futó vagyok, ezeken az órákon az egész test erősítése és nyújtása mellett kiemelt hangsúlyt kap a lábak nyújtása és regenerációja. Kiscsoportos órák, melyek a következő Facebook csoportban kerülnek meghirdetésre: Jóga – futóknak és másoknak is. Ez egy nyilvános csoport, melyhez szabadon csatlakozhatnak az érdeklődők.

Fotók: Mona Munn

A Youtube csatornámon találhattok néhány jógavideót, különböző témakörökben.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close