fbpx

Jóga

A jóga immár 15 éve életem része. Eleinte csak ászanákat gyakoroltam, majd jógaoktató lettem, és azóta rendszeresen végzek légzőgyakorlatokat, relaxációt és meditálok is.

Ha tehetem mindig a szabadban jógázok.

Fotó: Hárspataki Ágnes

Egyéni jógafoglalkozások
keretében a Te igényeidre szabva alakítjuk ki a gyakorlást. Ilyenkor röviden átbeszéljük az életmódodat, az esetleges testi/lelki problémáidat, a céljaidat, és ennek megfelelő gyakorlatsorokat csinálunk. Igény szerint összeállítunk egy rövidebb gyakorlatsort is, amit egyedül, rendszeresen tudsz csinálni akár az otthonodban.

Légzőgyakorlatok, relaxáció, meditáció  – Egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások keretében lehetőség van speciális légzőgyakorlatok elsajátítására is. Egyénenként, sőt ezen belül évszakonként is változó lehet azonban, hogy kinek milyen légzőgyakorlatok javasoltak az egyensúlya megőrzéséhez illetve visszaállításához.
A relaxáció segít ellazulni és feltöltődni, akár hatékonyabban is, mint az alvás.
A meditáció folyamán pedig az elménket tesszük pihenő állapotba. Hatására hatékonyabban tudunk koncentrálni napközben, az érzelmeinket jobban kordában tudjuk tartani, és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz az életünk.

A személyes jelenlétet igénylő csoportos jógafoglalkozások jelenleg fel vannak függesztve.

Helyette online eseményen várlak, heti két alkalommal, élő bejelentkezés formájában a Facebookon:

     Online Jin jóga (nyújtás, lazítás, relaxáció) – pörgős életet élőknek
          Kedd esténként a Facebookon élőben 20:30 – 22:00

     Online jóga futóknak (erősítés, nyújtás, relaxáció)
          Péntek esténként a Facebookon élőben 19:30 – 21:00

Ezekre az órákra a részvételi díj átutalását követően lehet csatlakozni, minden héten új esemény formájában a a Facebook oldalamon kerülnek meghirdetésre. További információkat ITT olvashatsz.

************************************************************************************************

Sunset jóga: A CoffeeRUN Hungary Sportegyesülettel közös szervezésű szabadtéri esemény tavasztól őszig, csütörtök esténként a Guckler Károly kilátóban. Részletek a Facebook oldalamon kerülnek meghirdetésre, minden héten új esemény formájában.

67556922_332971434258073_8365324797604790272_n

Jóga futóknak: Mivel jómagam is futó vagyok, ezeken az órákon az egész test erősítése és nyújtása mellett kiemelt hangsúlyt kap a lábak nyújtása és regenerációja. Kiscsoportos órák, melyek a következő Facebook csoportban kerülnek meghirdetésre: Jóga – futóknak és másoknak is. Ez egy nyilvános csoport, melyhez szabadon csatlakozhatnak az érdeklődők.

Fotók: Mona Munn

A Youtube csatornámon találhattok néhány jógavideót, különböző témakörökben.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close