fbpx

Betegségek lelki háttere

Megesik, sőt krónikus, azaz hosszan elnyúló betegségek esetén gyakori, hogy a testi tünetek valamilyen érzelmi/lelki problémára próbálják felhívni a figyelmünket. Hogy milyen lehetséges lelki hátterei vannak egy betegségnek, azt több könyvben is meg lehet nézni. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy több lehetséges ok is fel van sorolva. Sokszor saját magunk nem is tudjuk beazonosítani, ténylegesen melyik lehet az, ami gondot okoz.

Az asztrológiai képlet elemzésével azonban egyértelműen ki szoktak derülni a mögöttes okok: az, hogy miben kellene változtatnunk, hogy milyen csapdába lépünk bele rendszeresen, hogy a gondolati sémáink, szokásaink miként gátolnak meg minket, hogy boldogabb, egészségesebb életet élhessünk.

Az elemzés során feltárjuk és átbeszéljük ezeket a dolgokat, de a változás hosszabb időt vehet igénybe. Egy-egy betegség fennállása esetén pedig a tünetek kellemetlenek, fájdalmasak lehetnek. Amennyiben igényled, szívesen támogatom a gyógyulásodat olyan természetgyógyász eszközökkel, természetes gyógymódokkal, amiket elfogadsz, és szívesen alkalmazol. Komoly betegségek esetén a természetgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti az orvosi kezelést, kiegészítő terápiaként szoktuk alkalmazni.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close