fbpx

Rólam

Üdvözöllek, Balázs Tünde vagyok. Egy vidéki kisvárosban nőttem fel. Budapestre az egyetemi tanulmányaim miatt költöztem 1991-ben. Matematika és közgazdaságtan diplomákat szereztem, és a banki szférában dolgoztam több évtizedig. Közben megházasodtam, és 2002-ben született egy kislányom.
Nagyon szerettem a munkámat, de úgy 10 éve megérintett a változás szele. Vagy pontosabban fogalmazva, ahogy én megéltem: jött egy hurrikán, ami szinte mindent kisöpört az életemből. Rövid időn belül elvesztettem szüleimet, elváltam és elköltöztünk a lányommal.

Ez viszont elindított az önismereti úton. A jógával kezdődött, 2005 körül. Órák után teljesen kisimultam és feltöltődtem, így gyorsan megszerettem. Majd egy indiai mesternél elkezdtem tanulni és 2012-ben végeztem jógaoktatóként. A jóga azóta is mindennapjaim meghatározó része, több továbbképzésen is részt vettem. Hatha és jin órákat tartok, valamint speciális óratípust futók számára.

Jómagam is futó vagyok. Rendszeresen kijárok az erdőbe feltöltődni. Vagy futok, vagy sétálok. Kint vagyok a friss levegőn, mozgok, megcsodálom a természet szépségeit, és elfelejtem a gondjaimat. Néha pedig remek ötletek jutnak az eszembe. Amikor az időjárás engedi jógázni is a természetben szoktam. Nyáron a CoffeeRUN sportegyesület szervezésében a Guckler Károly kilátóban tartok rendszeresen naplementés jógaórákat.

Naplementés jógaóra a kilátóban

2015-ben elkezdtem természetgyógyászatot tanulni. Sok fajta terápiás módszert megismertünk, de a Bach virágterápiánál azonnal tudtam, hogy ez lesz az én utam. Gondolkodás nélkül megvásároltam a kezdőkészletet, és azóta is sikerrel használom.

Már évek óta érdekelt az asztrológia is, olvasgattam könyveket. De a Kínai Asztrológia volt az, ami rengeteg kérdésemre választ adott. Így azt kezdtem el tanulni. Segítségével sokat javultak az emberi kapcsolataim, és hosszú évek után megérkezett az új szeretetteljes párkapcsolat is az életembe.

Közben a bankos munkám már egyre kevésbé kötött le, jobban érdekelt asztrológia és természetgyógyászat. Az ismerőseim pedig elkezdtek jönni hozzám, hogy segítsek nekik. Így kristályosodott ki, hogy a Bach virágterápiás eszenciákkal az elemzéseken javasolt változásokat nagymértékben tudom támogatni. Később pedig megismerkedtem olyan táplálékkiegészítőkkel is, amik az egészség fenntartását, helyreállítását ugyanazon az elven támogatják, amin a Kínai Asztrológia is alapszik, így ezeket is szépen össze tudom ötvözni.

Nagyjából ekkor éreztem azt, hogy a szolgáltatásim köre kiteljesedett. Saját magamon tapasztaltam, hogy ezek a gyógymódok együtt mennyit tudnak segíteni. Ha úgy érzem felborult az egyensúly életem valamely területén, ezekhez nyúlok.

A bankos munkám mellett 2018 novemberében beindítottam a vállalkozásomat, és már nem csak a barátoknak segítek, hanem bárkinek, aki kéri. Az óbudai Balance Stúdióban várom szeretettel a hozzám fordulókat.

A célom, az, hogy átadjam a tudásomat, és segítsek azoknak, akiknek szüksége van rá.

Megérteni, hogy

  • hogyan működünk,
  • meglátni az összefüggéseket,
  • feltárni a problémák forrását, és
  • ha szükséges, akkor változtatni, hogy jobban érezzük Magunkat a bőrünkben.

Ha úgy érzed, hogy tudok Neked segíteni, várlak szeretettel:

Tünde

Akit érdekelnek, okleveleim ide kattintva elérhetők.

Fotó: Hárspataki Ágnes Photography

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close