Hogyan zajlik egy konzultáció?

Az asztrológiai konzultáció két beszélgetésből áll, nagyjából 70-80 perc mindkettő. Mielőtt jössz hozzám, már szeretném elkérni a pontos születési helyedet és idődet. Ha az órában nem vagy biztos, az is elég lehet, hogy dél körül, vagy ilyesmi. Később ezt még tudjuk pontosítani. Ha egyáltalán nem lehet tudni a nap mely szakában születtél, akkor anélkül is tudunk szerencsére dolgozni. Valamint a kérdéseidet, vagy az érintett életterületeket is előre tisztázzuk lehetőleg.

Az első beszélgetés során Te mesélsz nekem az életedről. A fontosabb eseményekről, személyekről, történésekről, a fontosabb dátumokkal együtt. Itt az a lényeg, hogy azokat a dolgokat emeld ki, amik a Te életedben játszottak meghatározó szerepet, Számodra fontosak. Azt javasolnám, hogy szánj rá 1-2 órát, vagy egy délutánt, amikor nyugodtan leülsz, és végiggondolod az életed főbb eseményeit, és papírra veted. Nem kell elküldeni nekem, ez Számodra fontos, hogy végiggondold életed eddigi alakulását. Ha szükséged van a papírra nyugodtan Magaddal hozhatod, de a lényeg a beszélgetés: az első alkalommal a kérdéseid mentén végigvesszük azokat a területeket, amik érdekelnek.

A második alkalomra ideális esetben nagyjából egy pár napon belül sort tudunk keríteni. Erre az alkalomra kielemzem a képletedet. Ki tudok térni az erősségeidre, gyengeségeidre, viselkedési tendenciáidra és természetesen a Téged foglalkoztató kérdésekre.

Az erősségeivel sok ember nincs tisztában, mert azt természetesnek veszi. Azért jó felhívni a figyelmet rá, és tudatosítani, mert ha az erősségeinket tovább erősítjük, akkor tudunk kiemelkedni az átlagos teljesítmény fölé, és egyedit, kiemelkedőt alkotni az élet bármely területén. A gyengeségeinkkel pedig azért jó tisztában lenni, mert utána oda tudunk figyelni rájuk, és nyakon csípni őket, mikor előjönnek. Ha már megtanultuk azonosítani őket, akkor a következő lépésben már könnyebb lesz változtatni rajtuk. Vannak égi energiák az életünkben, amik arra predesztinálnak, hogy bizonyos helyzeteket mindenképp megtapasztaljunk. De vannak olyan viselkedési mintáink, amiket tudatossággal meg tudunk változtatni, és az életünket kiegyensúlyozottabban, boldogabban, egészségesebben élni.

Az asztrológia segítségével olyan kérdésekre tudunk választ keresni, hogy mi az életfeladatod? Mikor várható a nagy Ő, illetve milyen típusú párral tudsz jól kijönni? Mikor támogatott energetikailag az állásváltoztatás, utazás, esetleges külföldi munkavállalás, vagy gyermekáldás. Milyen jellegű foglalkozást érdemes választanod? Kik azok, akik támogatni tudnak Téged a céljaid elérésében? Rá tudunk nézni a betegségeink, problémáink mögött rejlő lelki okokra, magatartásbeli, érzelmi problémákra.

A fentiek tükrében érdemes végiggondolnod, mik azok az életterületek, ahol problémáid/kérdéseid vannak. Egy konzultáción maximum 2-3 témakört érdemes érinteni, hogy ne aprózódjon el a sok információ, amit kapsz. Életed könyvébe kaphatsz betekintést, és Te választhatod ki, mely fejezeteket nézzük át együtt.

Ami még fontos: az egyénnek mindig szabad akarata van. Én csak azt tudom megmutatni, hogy az út, amin haladsz, vagy haladtál eddig, hova vezet. Ha nem tetszik a végkifejlet, akkor lehetőséged van változtatni rajta. Az irányt meg tudom mutatni, a lépéseket viszont Neked kell megtenned. Szükség esetén a változtatásban, az új irányba való elindulásban is tudlak támogatni, természetgyógyász eszközökkel. Például Bach virágterápiás cseppekkel , ha nyitott vagy erre a fajta gyógymódra.

Az asztrológiai elemzés mellé az egyedileg összeállított cseppkeveréket ajándékként adom, és a helyszínen azonnal el is készítem Részedre.

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close