fbpx

Hogyan zajlik egy konzultáció?

Az asztrológiai konzultáció két vagy három beszélgetésből áll, a találkozók 60 vagy 90 percesek. Személyes és online konzultációkra egyaránt lehetőség van.

Mielőtt jössz hozzám, már szeretném elkérni a pontos születési helyedet és idődet. Ha az órában nem vagy biztos, az is elég lehet, hogy dél körül, vagy ilyesmi. Később ezt még tudjuk pontosítani. Ha egyáltalán nem lehet tudni a nap mely szakában születtél, akkor anélkül is tudunk szerencsére dolgozni. Valamint a kérdéseidet, vagy az érintett életterületeket is előre tisztázzuk lehetőleg.

Az első beszélgetés során Te mesélsz nekem az életedről. A fontosabb eseményekről, személyekről, történésekről, a fontosabb dátumokkal együtt. Itt az a lényeg, hogy azokat a dolgokat emeld ki, amik a Te életedben játszottak meghatározó szerepet, Számodra fontosak. Azt javasolnám, hogy szánj rá 1-2 órát, vagy egy délutánt, amikor nyugodtan leülsz, és végiggondolod az életed főbb eseményeit, és papírra veted. Nem kell elküldeni nekem, ez Számodra fontos, hogy végiggondold életed eddigi alakulását. Ha szükséged van a papírra nyugodtan Magaddal hozhatod, de a lényeg a beszélgetés: az első alkalommal a kérdéseid mentén végigvesszük azokat a területeket, amik érdekelnek.

A fentiek tükrében érdemes végiggondolnod, mik azok az életterületek, ahol problémáid/kérdéseid vannak. Egy konzultáción maximum 2-3 témakört érdemes érinteni, hogy ne aprózódjon el a sok információ, amit kapsz. Életed könyvébe kaphatsz betekintést, és Te választhatod ki, mely fejezeteket nézzük át együtt.

A második alkalomra ideális esetben nagyjából egy héten belül sort tudunk keríteni. Erre az alkalomra kielemzem a képletedet. Ki tudok térni az erősségeidre, gyengeségeidre, viselkedési tendenciáidra és természetesen a Téged foglalkoztató kérdésekre.

A tapasztalatok azt mutatták, hogy annyi információ hangzik el egy-egy ilyen beszélgetésen, hogy egyszerre nehéz feldolgozni, illetve később még további kérdések vetődnek fel. Így a harmadik alkalommal meg tudjuk beszélni azokat a dolgokat, amik a második találkozásba nem fértek bele, vagy utólag merültek fel. Ha szeretnél javítani a kapcsolataidon, esetleg konfliktusod van valakivel, akkor arra is lehetőség van, hogy útmutatót adjak ahhoz, hogy milyen változtatások segíthetnek Neked a céljaid elérésében. Az egész folyamat körülbelül egy hónapon belül lezajlik.

Természetesen a későbbiekben bármikor kérdésed merül fel, amire szeretnél útmutatást kapni a horoszkópodból, lehetőség van további konzultációkra is.

Személyes konzultáció helyszíne

Milyen kérdésekre tudunk választ keresni kínai asztrológia segítségével? Ezekről itt olvashatsz bővebben. 

Ami még fontos: az egyénnek mindig szabad akarata van. Én csak azt tudom megmutatni, hogy az út, amin haladsz, vagy haladtál eddig, hova vezet. Ha nem tetszik a végkifejlet, akkor lehetőséged van változtatni rajta. Az irányt meg tudom mutatni, a lépéseket viszont Neked kell megtenned. A változtatásban, az új irányba való elindulásban is tudlak támogatni, természetgyógyász eszközökkel. Például Bach virágterápiás cseppekkel , ha nyitott vagy erre a fajta gyógymódra.

A 90 perces asztrológiai elemzés mellé az egyedileg összeállított cseppkeveréket ajándékként adom, és a helyszínen azonnal el is készítem Részedre.

*******************************************
Ha úgy érzed, hogy szeretnél jobban elmélyedni az önismeretben, és többet megtudni a saját horoszkópod hatásairól, várlak szeretettel egy személyes vagy online konzultációra!

Elérhetőségeim:
Facebookon: https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/
Email: tundebalazs@gmail.com
Tel: +36 30 175 7172

Keress bátran!

Szeretettel: Tünde

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close