fbpx

Hogyan zajlik egy konzultáció?

Az asztrológiai konzultáció egy körülbelül kétórás beszélgetésSzemélyes és online konzultációkra egyaránt lehetőség van.

Mielőtt jössz hozzám, már szeretném elkérni a pontos születési helyedet és idődet. Ha az órában nem vagy biztos, az is elég lehet, hogy dél körül, vagy ilyesmi. Később ezt még tudjuk pontosítani. Ha egyáltalán nem lehet tudni, hogy a nap mely szakában születtél, akkor anélkül is tudunk dolgozni.

A beszélgetés során Te is mesélsz nekem az életedről. A fontosabb eseményekről, személyekről, történésekről, a fontosabb dátumokkal együtt. Itt az a lényeg, hogy azokat az eseményeket emeld ki, amik a Te életedben játszottak meghatározó szerepet, azaz Számodra fontosak. Azt javasolnám, hogy szánj rá 1-2 órát, vagy egy délutánt, amikor nyugodtan leülsz, és végiggondolod az életed főbb eseményeit, esetleg papírra is veted. Nem kell elküldeni nekem, ez Számodra fontos. Ha szükséged van a papírra nyugodtan Magaddal hozhatod, de a lényeg a beszélgetés: a Téged foglalkoztató kérdések mentén végigvesszük azokat a területeket, amik a horoszkópodban ide vonatkoznak.

A fentiek tükrében tehát érdemes végiggondolnod, mik azok az életterületek, ahol problémáid/kérdéseid vannak. Egy konzultáción maximum 2-3 témakört érdemes érinteni, hogy ne aprózódjon el a sok információ, amit kapsz. Életed könyvébe kaphatsz betekintést, és Te választhatod ki, mely fejezeteket nézzük át együtt.

A beszélgetés során kapsz egy általános személyiségrajzot: kitérek az erősségeidre, az esetleges gyengeségeidre, viselkedési tendenciáidra és természetesen a Téged foglalkoztató kérdésekre.

Ha szeretnél javítani a kapcsolataidon, esetleg konfliktusod van valakivel, akkor arra is lehetőség van, hogy útmutatót adjak ahhoz, hogy milyen változtatások segíthetnek Neked a céljaid elérésében.

Ezen túlmenően, ha betegségben szenvedsz, érdemes megemlítened. Megesik ugyanis,hogy betegségeink hátterében lelki okok állnak, a horoszkóp pedig segít ezen okok megtalálásában. Mivel természetgyógyász is vagyok (életmód-tanácsadó és terapeuta), szívesen adok iránymutatást, hogy milyen étkezési vagy életvezetési módosítások segíthetnék a gyógyulásodat, illetve ha szükséges gyógynövény készítményeket is javaslok.

Ami még fontos: az egyénnek mindig szabad akarata van.

Én csak azt tudom megmutatni, hogy az út, amin haladtál eddig, hova vezet. Ha nem tetszik a végkifejlet, akkor lehetőséged van változtatni rajta.

Az irányt meg tudom mutatni, a lépéseket viszont Neked kell megtenned.

A változtatásban, az új irányba való elindulásban is tudlak támogatni, például Bach virágterápiás cseppekkel , ha nyitott vagy erre a fajta gyógymódra. Az asztrológiai elemzés mellé az egyedileg összeállított cseppkeveréket ajándékként adom, és a helyszínen azonnal el is készítem Részedre. (Online konzultáció esetén postázom.)

Van aki a kapott információk alapján azonnal neki tud kezdeni a változtatásnak, ugyanakkor akadnak olyanok is, akiknek ez egyedül nehezebben megy. Ezért kialakítottam egy mentori programot, amely folyamán 10 héten keresztül találkozunk, mozgunk, beszélgetünk, természetet járunk, és megkapod a szükséges készítményeket is a fejlődésedhez/gyógyulásodhoz.

A mentori program korlátozott számban érhető el, és elsősorban akkor ajánlom Neked, ha kevesebb a szabadidőd, így sokat számít, hogy nem Neked kell beszerezni a gyógynövény készítményeket, ha jól jön, hogy jógaóra keretében kapsz természetgyógyász tanácsokat, és meghallgatom a lelki dolgaidat is.

Személyes konzultáció helyszíne

Ha úgy érzed, hogy szeretnél jobban elmélyedni az önismeretben, és többet megtudni a saját horoszkópod hatásairól, várlak szeretettel személyesen vagy online.

Elérhetőségeim:
Facebookon: https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/
Email: hello@balazstunde.com
Tel: +36 30 175 7172

Természetesen a későbbiekben bármikor kérdésed merül fel, amire szeretnél útmutatást kapni a horoszkópodból, lehetőség van további konzultációkra is.

Keress bátran!
Szeretettel várlak: Tünde

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close