fbpx

Hogyan zajlik egy konzultáció?

Az asztrológiai konzultáció kétszer másfél órás beszélgetés
Személyes és online konzultációkra egyaránt lehetőség van.

Mielőtt jössz hozzám

Elkérem a pontos születési helyedet és idődet. Ha az órában nem vagy biztos, az is elég lehet, hogy dél körül, vagy ilyesmi. Később ezt még tudjuk pontosítani. Ha egyáltalán nem lehet tudni, hogy a nap mely szakában születtél, akkor anélkül is tudunk dolgozni.

Amit még kérek előre, hogy mik azok az életterületek, ahol problémáid/kérdéseid vannak.

Egy konzultáción maximum 2-3 témakört érdemes érinteni, hogy ne aprózódjon el a sok információ, amit kapsz. Életed könyvébe kaphatsz betekintést, és Te választhatod ki, mely fejezeteket nézzük át együtt.

A beszélgetés során

Te is mesélsz nekem az életedről. A fontosabb eseményekről, személyekről, történésekről, a fontosabb dátumokkal együtt.
Itt az a lényeg, hogy azokat az eseményeket emeld ki, amik a Te életedben játszottak meghatározó szerepet, azaz Számodra fontosak.

Azt javaslom, hogy szánj rá 1-2 órát, vagy egy délutánt, amikor nyugodtan leülsz, és végiggondolod az életed főbb eseményeit, esetleg papírra is veted. Nem kell elküldeni nekem, ez Számodra fontos. Ha szükséged van a papírra nyugodtan Magaddal hozhatod, de a lényeg a beszélgetés: a Téged foglalkoztató kérdések mentén végigvesszük azokat a területeket, amik a horoszkópodban ide vonatkoznak.

A beszélgetés során kapsz egy általános személyiségrajzot:
* kitérek az erősségeidre,
* az esetleges gyengeségeidre,
* viselkedési tendenciáidra,
* hogy milyen hatásokra számíthatsz a közeljövőben, és
* természetesen a Téged foglalkoztató kérdésekre.

Ha szeretnél javítani a kapcsolataidon, esetleg konfliktusod van valakivel, akkor arra is lehetőség van, hogy útmutatót adjak ahhoz, hogy milyen változtatások segíthetnek Neked a céljaid elérésében.

Ezen túlmenően, ha betegségben szenvedsz, érdemes megemlítened.

Megesik ugyanis, hogy betegségeink hátterében lelki okok állnak, a horoszkóp pedig segít ezen okok megtalálásában. Mivel természetgyógyász is vagyok (életmód-tanácsadó és terapeuta), szívesen adok iránymutatást, hogy milyen étkezési vagy életvezetési módosítások segíthetnék a gyógyulásodat, illetve ha szükséges gyógynövény készítményeket is javaslok.

Ami még fontos: az egyénnek mindig szabad akarata van.

Én azt tudom megmutatni, hogy az út, amin eddig haladtál, hova vezet.
Ha nem tetszik a végkifejlet, akkor lehetőséged van változtatni rajta.

Irányt mutatok, de Helyetted lépni nem tudok.

A változtatásban, az új irányba való elindulásban viszont tudlak támogatni, például Bach virágterápiás cseppekkel , ha nyitott vagy erre a fajta gyógymódra.

Az asztrológiai elemzés mellé az egyedileg összeállított cseppkeveréket ajándékként adom, és a helyszínen azonnal el is készítem Részedre. (Online konzultáció esetén belföldi címre postázom.)

Személyes konzultáció helyszíne
Személyes konzultáció helyszíne

Van aki a kapott információk alapján azonnal neki tud kezdeni a változtatásnak, ugyanakkor akadnak olyanok is, akiknek ez egyedül nehezebben megy. Ezért kialakítottam egy mentori programot, amely folyamán 10 héten keresztül találkozunk, mozgunk, beszélgetünk, természetet járunk, és megkapod a szükséges készítményeket is a fejlődésedhez/gyógyulásodhoz.

A mentori program korlátozott számban érhető el, és elsősorban akkor ajánlom Neked, ha kevesebb a szabadidőd, így sokat számít, hogy nem Neked kell beszerezni a gyógynövény készítményeket, ha jól jön, hogy jógaóra keretében kapsz természetgyógyász tanácsokat, és meghallgatom a lelki dolgaidat is.

Szeretnél választ kapni életed fontos eseményei miért történtek?
Szeretnéd megtudni milyen lehetőségek rejlenek a horoszkópodban?
Érdekelnek a buktatók is, hogy el tudd kerülni őket?
Van valaki, akivel sok konfliktusod van, és kellene egy használati útmutató?

Akkor jelentkezz be egy konzultációra!

Elérhetőségeim:
Email: hello@balazstunde.com
Tel: +36 30 175 7172
Facebookon: https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/

Természetesen a későbbiekben bármikor kérdésed merül fel, amire szeretnél útmutatást kapni a horoszkópodból, lehetőség van további konzultációkra is.

Keress bátran!
Szeretettel várlak: Tünde

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close