fbpx

Köszönöm

Köszönöm, hogy igénybe veszed a szolgáltatásaimat!

Remélem hamarosan találkozunk!

Tünde

Addig is ha van kedved az alábbiakban tudsz szemezgetni a blogbejegyzéseim között.

2021 október, a Kutya hava – kínai asztrológiai előrejelzés

2021 október kínai asztrológiai előrejelzés. “Otthonülős” hónapnak nézünk elébe, melyben a Föld elem fog dominálni. Ebből kifolyólag kevésbé leszünk mozgékonyak. Új dolgokba most nem szerencsés kezdeni, a hónap a lezárásoknak, a befejezéseknek kedvez. Előtérbe kerülnek az anyagi dolgok, az otthonunk, a munkánk. Megeshet, hogy nehéz lesz őszintének maradni, mégis azon lesz a hangsúly, hogy kerüljük a csúsztatásokat, mert ha nem, akkor lebukás lesz belőle. Nagy lehetőséget kapunk önismeretünk fejlesztésére: könnyebben megy a meditáció, és felismerhetünk elavult gondolat- és viselkedésmintákat Töltődjünk a művészetekkel – akár csináljuk, akár csak élvezzük.
Erre a hónapra a Bach virágterápiás esszenciák közül a Békaliliomot ajánlom, mivel októberben kissé zárkózottabbak lehetünk. Ez az esszencia segíti a kommunikációt, nyitottá tesz embertársaink felé.

2021 szeptember, a Kakas hava – kínai asztrológiai előrejelzés

2021szeptember kínai asztrológiai előrejelzés. A kakas havában rejlő lehetőség: megfontoltan cselekedni, előrelátóan átgondolni a lépéseinket. Utat mutatni másoknak, megosztani tudásunkat. Fontos, hogy őszintén kifejezzük érzelmeinket, mert ha elfojtjuk előbb-utóbb robbanni fog. A Bach virágterápiából a cseresznyeszilva segít higgadtnak maradni feszült helyzetekben is.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close