fbpx

Köszönöm

Köszönöm, hogy igénybe veszed a szolgáltatásaimat!

Remélem hamarosan találkozunk!

Tünde

Addig is ha van kedved az alábbiakban tudsz szemezgetni a blogbejegyzéseim között.

2022 május a Kígyó hava – kínai asztrológiai előrejelzés

Kínai asztrológiai előrejelzés. Májusban, a Kígyó havában, fellendül az utazási kedv, többet leszünk távol otthonunktól, mint eddig. Konfliktusainkat ügyesebben tudjuk rendezni, könnyebben kötünk kompromisszumot.
Ezzel együtt vigyázzunk mit ígérünk, és figyeljünk oda, nekünk pontosan mit ígértek meg. A nyílt és egyértelmű kommunikáció segít a félreértéseket, csalódásokat megelőzni.
Céljaink eléréséhez vagy az akadályok kikerülése, vagy a türelem vezet. Most jobb, ha kerüljük a durva konfrontációt.
Szívesen segítünk másoknak, de lelki békénk érdekében ne várjunk érte viszonzást. Ha esetleg azt érezzük kihasználtak, túl sokat adtunk, inkább mondjunk nemet. Ebben segít a Kisezerjófű esszenciája a Bach virágterápiából.
Figyeljünk oda a belső hangunkra is: mit súg, mit kellene megtennünk az egészségünk érdekében?
Tegyük is meg.

2022 április a Sárkány hava – kínai asztrológiai előrejelzés

Kínai asztrológiai előrejelzés. Áprilisban kreatív hónapnak nézünk elébe. Nem csak újszerű ötleteink lesznek, de energiánk is akad bőven a megvalósításukhoz. Munkánkban jobb, ha haladunk önerőből, és nem várunk a segítségre, mert most egyedül is jól boldogulunk. Maradjunk nyitottak, rugalmasak mások véleményét illetően. Érzéseinket most hajlamosak lehetünk elfojtani, vagy robbanásszerűen kiadni. Jobb, ha tudatosan kontrolláljuk és higgadtan fejezzük ki őket – saját egészségünk érdekében is. Ebben segít az Apróbojtorján esszenciája a Bach virágterápiából.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close