fbpx

Éves előrejelzés készítése 2020

A kínai szolár naptár szerint 2020. február 4-én kezdődik az új év. Ekkor kezdjük el erőteljesebben érezni azokat az új energiákat, amiket hoz az életünkbe. Vannak általános hatásai, amit mindenki érezni fog, de vannak hatásai, amik a személyes csillagállásainkkal egyediek lesznek.

2020 patkány

A kínaiak szerint a Patkány rendkívül bölcs, és okos állat. Fő energetikáját a Víz elem adja. Ehhez tartozik a filozófiai, asztrológiai érdeklődés, és az érzelmek is. Számíthatunk rá, hogy kissé mindenki érzelmesebb, érzékenyebb lesz 2020-ban. Lehetőség nyílik mélyebb önismeretre szert tenni, saját lelkünk mélységeibe betekinteni. Kedvez mindenféle önismereti útnak, jógának, meditációnak. Sőt, őszintén szólva a meditáció, a rendszeres elcsendesedés tud igazán segíteni, hogy kontrollálni tudjuk az érzelmeinket. Ez általában véve igaz, de 2020-ban kicsit nagyobb hangsúlyt fog kapni.

De nem csak a Patkány energiája fogja meghatározni a következő évünket. Megkapjuk a “harcos” energiáját is. Fontos, hogy legyen célunk, mert ezt az energiát akkor tudjuk jól felhasználni, ha a céljainkért való megküzdéshez használjuk fel.

2020-ban kicsit mindenki az igazság harcosa lehet, azok is, akik eddig nem igazán szerettek vagy mertek konfrontálódni. A “nemszeretem” feladatokat is könnyebb lesz elvégezni.

A fenti, általánosságban érvényes dolgokon kívül az új energiák mindenféle változásokat hozhatnak az életünkbe. A személyes előrejelzés készítése arra szolgál, hogy megmutassa a Te személyes horoszkópodra milyen hatással lesz 2020 érkezése.

Ha például gondolkodsz rajta, hogy kimenj-e külföldre dolgozni, vagy költözz-e új helyre, esetleg válts-e munkahelyet, tudok segíteni abban, hogy ez energetikailag támogatott-e. Úgymond kapsz-e most hozzá „hátszelet”. Ha nehézségeid voltak, lehet a 2020 enyhülést fog hozni. De lehet, hogy még rátesz egy lapáttal. Nem kell megijedni, mert a megoldásban is tudok támpontot adni. Segítek megfejteni a csillagok üzenetét, hogy mi a Te személyes feladatod, hogy hogyan érdemes reagálnod a történésekre, hogy az életed kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, sikeresebb lehessen.

Az elemzéshez személyre szabott ajándék Bach virágterápiás cseppkeveréket is kaphatsz. A Bach virágterápiáról itt olvashatsz bővebben.

Ha felkeltetem az érdeklődésedet várlak szeretettel!

Bejelentkezés, információkérés a tundebalazs@gmail.com email címen vagy Facebook messengeren is lehetséges.

Az éves előrejelzés készítésének menete:

Bejelentkezéskor előre elkérem a születési helyedet, dátumodat, az időpontot (ha megvan), és mire jössz hozzám a beszélgetésre, addigra kielemzem, milyen hatások várnak Rád.

A beszélgetés időtartama kb. 60 perc. Az előrejelzés elkészítése és átbeszélése 20 000 Ft.

A beszélgetésről javaslom, hogy készítsünk hangfelvételt, melyet ha beleegyezel elkészítek és elküldöm emailben. Ezzel együtt természetesen jegyzetelni is lehet.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close