fbpx

Éves előrejelzés készítése 2021

A kínai szolár naptár szerint 2021. február 3-án kezdődik az új év, a Jin Fém, Bivaly éve. Ekkor kezdjük el erőteljesebben érezni azokat az új energiákat, amiket hoz az életünkbe. Vannak általános hatásai, amit mindenki érezni fog, de vannak hatásai, amik a személyes csillagállásainkkal egyediek lesznek.

2021 a Bivaly éve a kínai asztrológia szerint
2021 a Bivaly éve

2021 újszerű, kreatív megoldásokat hoz az életünkbe. Fontossá válik, az egyediség, szépség, különlegesség.

Míg 2020 baltával faragta le rólunk azt, ami megérett a változásra, addig 2021 tovább csiszolgatja a megkezdett munkát – de már egy ékszerkészítő óvatosságával és aprólékosságával.

Míg 2020-ban, a Patkány évében az érzelmek erőteljes hullámzása volt jellemző – addig 2021-ben, a Bivaly évében, ezek csillapodására, megnyugvásra számíthatunk.

Megnő a teherbírásunk, lehet, hogy lassan, de biztos, hogy kitartóan tudunk haladni a feladatainkkal.
Megnőhet bennünk az igény a tervezésre, hogy mindig lássuk a következő lépést magunk előtt.

A fenti, általánosságban érvényes dolgokon kívül az új energiák mindenféle változásokat hozhatnak az életünkbe. A személyes előrejelzés készítése arra szolgál, hogy megmutassa a Te személyes horoszkópodra milyen hatással lesz 2021 érkezése.

Ha például gondolkodsz rajta, hogy kimenj-e külföldre dolgozni, vagy költözz-e új helyre, esetleg válts-e munkahelyet, tudok segíteni abban, hogy ez energetikailag támogatott-e. Úgymond kapsz-e most hozzá „hátszelet”. Ha nehézségeid voltak, lehet a 2021 enyhülést fog hozni. De lehet, hogy még rátesz egy lapáttal. Nem kell megijedni, mert a megoldásban is tudok támpontot adni. Segítek megfejteni a csillagok üzenetét, hogy mi a Te személyes feladatod, hogy hogyan érdemes reagálnod a történésekre, hogy az életed kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, sikeresebb lehessen.

Ha felkeltetem az érdeklődésedet várlak szeretettel!

Bejelentkezés, információkérés a tundebalazs@gmail.com email címen vagy Facebook messengeren is lehetséges.

Az éves előrejelzés készítésének menete:

Bejelentkezéskor előre elkérem a születési helyedet, dátumodat, az időpontot (ha megvan), és mire jössz hozzám a beszélgetésre, addigra kielemzem, milyen hatások várnak Rád.

A beszélgetés online történik, időtartama kb. 60 perc. Az előrejelzés elkészítése és átbeszélése 20 000 Ft.

A beszélgetésről javaslom, hogy készítsünk hangfelvételt, melyet ha beleegyezel elkészítek és elküldöm emailben. Ezzel együtt természetesen jegyzetelni is lehet.
Várlak szeretettel:
Tünde

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close