fbpx

Az Empátia Hava: mit hoz 2023 november, a Disznó Hava?


2023. november 7-én délután átlépünk a Disznó havába a kínai asztrológia szerint, amikor is számos energetikai változás várható. Ebben a bejegyzésben az általános, mindenkit érintő hatásokról írok. Arról, hogy hogyan használhatjuk ki a pozitív erőket, és hogyan kerülhetjük el a kellemetlenségeket…

1. Empátia és segítőkészség

Az első és legfontosabb dolog, amit észre fogunk venni, hogy együttérzőbbek és segítőkészebbek leszünk, mint általában. A Disznó hava idején könnyebben ráhangolódunk mások érzelmeire, és készek vagyunk segíteni, ha szükség van rá. Ez a képesség rendkívül értékes, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy közelebb kerüljünk szeretteinkhez, és támogassuk őket a nehéz időkben.

2023 november a Disznó hava a kínai asztrológia szerint
2023 november a Disznó hava a kínai asztrológia szerint

Azonban fontos megjegyezni, hogy nem mindig szerencsés, ha megpróbáljuk kitalálni, mi a baja valakinek. Néha elkövethetjük azt a hibát, hogy túlságosan beleavatkozunk mások életébe, és segíteni akarunk akkor is, amikor senki nem kért meg rá. Ezért ajánlott óvatosan megközelíteni a helyzeteket, és mindig megkérdezni, hogy segíthetünk-e, mielőtt akcióba lendülünk.

2. “Vihar a biliben”

Ráadásul az is megtörténhet, hogy olyasmit vélünk felfedezni problémaként mások életében, ami csak a felszínen tűnik annak, és valójában nincs is baj.

Így magunknak generálhatunk felesleges aggodalmat, és esetleg plusz munkát is.
Sőt… az is megtörténhet, hogy a mi nyakunkba zúdul minden, holott eredetileg nem is a mi problémánk volt. Ezért fontos, hogy gondosan válogassuk meg, mikor, kinek és hogyan kínálunk segítséget. Ne terheljük túl se magunkat, se másokat.

3. Kommunikációs félreértések

A Disznó hava idején különös figyelmet kell fordítani a kommunikációra. Megeshet, hogy olyan félreértések vagy “elhallások” történnek, amelyek hátterében a mentális jelenlét hiánya, a figyelem elterelődése vagy téves következtetések levonása áll.

A problémák megelőzése érdekében érdemes az eseményeket madártávlatból szemlélni, és tudatosítani, hogy nem szerencsés beleavatkoznunk mások problémáiba. Jelmondatunk ez legyen:

“Ha kérik segítség, ha nem kérik beleavatkozás.”

Az együttérzés és a segítőkészség mellett tehát a tiszta és hatékony kommunikáció is kulcsfontosságú lesz. Fontos, hogy megértsük mások valódi igényeit, mielőtt cselekszünk.

+1. Bach virágterápia a segítségünkre

Ha úgy érezzük, hogy a Disznó havának hatásaival nehézségeink vannak, és szükségünk van egy kis segítségre, a Bach virágterápia lehet a kulcs a harmonikus egyensúly visszaállításához.

A Katángkóró esszenciája 🌺 segíthet olyan érzéseink kezelésében, mint a csalódottság, az áldozatkész szolgálat, és az édes ízek iránti vágy.

Akkor használd, ha az alábbi állítások közül igaz Rád valamelyik:

  • Gyakran csalódott vagyok, mert nem kapok elég szeretetet/figyelmet a barátaimtól vagy családtagjaimtól
  • Szívesen segítek másoknak, de cserébe elvárom, hogy értékeljék a munkámat
  • Rengeteg áldozatot hoztam, és cserébe mit kaptam? Szinte semmit
  • Nem tudok pihenni, mindig találok valamit, amin javítani lehet
  • Rengeteget teszek másokért, rosszul esik, ha cserébe egy köszönömöt sem kapok
  • Nagyon kívánom az édes ízt, szinte állandóan
Katángkóró Bach virágterápia
Katángkóró Bach virágterápia

A Bach virágterápia természetes és gyengéd módszer az érzelmi egyensúly helyreállítására.

A legtöbb esetben a Bach virágterápiában több esszenciából álló keveréket szoktunk alkalmazni. Ha kíváncsi vagy, hogy Neked mely esszenciák lehetnének a segítségedre

Töltsd ki az online virágválasztó tesztet itt

Összefoglalásul:
A Disznó hava erős empátiát és segítőkészséget hoz magával, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy közelebb kerüljünk másokhoz és támogassuk őket.
Ugyanakkor fontos, hogy óvatosak legyünk, és – hacsak nincs rá kifejezett felkérésünk – ne próbáljuk mások problémáit megoldani.
A tiszta kommunikáció kulcsfontosságú, és a Bach virágterápia segíthet az érzelmi egyensúly visszaállításában.

Ez az általános érvényű előrejelzés útmutatást adhat, ugyanakkor nem helyettesíti a személyes konzultációt. Ha úgy érzed, hogy további segítségre van szükséged az életutad megértésében és szeretnél többet megtudni a saját horoszkópodról, bátran keress engem.
Személyes tanácsadásaim során segítek Neked felfedezni egyedi utadat és megtalálni az egyensúlyt az életedben. Várlak szeretettel Óbudán, hogy együtt járjuk végig az asztrológia izgalmas világát.

Elérhetőségeim:
email: hello@balazstunde.com
telefon: +3630 / 175-71-72

Köszönöm, hogy elolvastad cikket.

Több információra lenne szükséged, hogy hogyan is működik az asztrológiai a konzultáció?
Megtalálod itt: https://balazstunde.com/hogyan-zajlik-egy-konzultacio/

Kellemes őszi napokat kívánok!

Szeretettel: Tünde 💚

Válassz engem a további segítségért!

bátran jELENTKEZZ BE A HELLO@BALAZSTUNDE.COM EMAIL CÍMEN,
VAGY  MESSENGEREN.

Köszönet a fotókért a Canva-nak.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close