fbpx

2022 augusztus a Majom hava – kínai asztrológiai előrejelzés

A tettek ideje


2022. augusztus 7-én átléptünk a Majom havába a kínai asztrológia szerint. Ebben a bejegyzésben az általános, mindenkit érintő hatások közül szeretnék néhányat kiemelni.
Lássuk hát, milyen lehetőségeket hoz és milyen csapdákat rejt ez a hónap…

2022 augusztus a majom hava a kínai asztrológia szerint
2022 augusztus a Majom hava a kínai asztrológia szerint

1️⃣ Kitartóak, alaposak leszünk – ráadásul a piszkos munkák elvégzésétől sem riadunk vissza
2️⃣ Sikerünk kulcsa a türelem és a realitásokban való gondolkodás – sok mindent meg tudunk valósítani, ugyanis akaraterőnk tetterővel párosul
3️⃣ Ezzel együtt hajlamosak lehetünk halogatni dolgokat – néha türelmetlenek vagyunk, máskor meg tologatjuk a feladatainkat. Érdemes erre odafigyelni, és tudatosan kiegyensúlyozni a hónap energetikai hatásait
4️⃣ Utazás, költözés, mocorgás, sportolás – nehéz lesz a fenekünkön maradni, aktív hónapnak nézünk elébe
5️⃣ Osszuk be ügyesen az időnket és energiánkat – ha sokat akar a szarka nem bírja a farka…szóval javaslatom az, hogy kevesebb tennivalót tervezzünk be, hagyjunk rá bőségesen időt, és csak akkor lépjünk a következőre, ha eggyel már végeztünk

+ 1️⃣ Erre a hónapra a Bach virágterápiás esszenciák közül a Gyertyánt ajánlom, ami segít halogatás nélkül belevágni a feladatainkba.

1. Augusztusban jól haladunk a tennivalóinkkal

Ha vannak “piszkos” munkáid, amikkel nem szívesen foglalkozol, vagy esetleg tényleg kosszal járnak, mint például egy garázstakarítás, akkor jó hírem van!
A Majom havában könnyebben belevágunk ezekbe a feladatokba, és meg is csináljuk őket.

2. “Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.” – Walt Disney

Különleges hónapnak nézünk elébe abból a szempontból, hogy akaraterőnk tetterővel párosul. Nagyon tudunk akarni.
Lehetőleg MINDENT, és AZONNAL. 😀
A jó hír, hogy amit szeretnénk az valóra tud válni.
Van ugyanakkor néhány szabály, amire oda kell figyelnünk a siker érdekében:

  1. Csak olyasmire vágyjunk, ami etikus, az emberi és univerzális törvényeknek egyaránt megfelel. Kerüljük a simliskedést, a kiskapukat.

2. Adjunk időt neki, hogy megvalósulhasson. Igaz ugyan, hogy ha siettetjük a dolgokat akkor is megkapjuk amit akartunk, csak az nem olyan lesz…

Mit jelent ez a gyakorlatban?
Ha például kenyeret szeretnék sütni és az előírt sütési idő 40 perc, akkor várjam ki türelmesen azt a 40 percet. Kivehetem 30 perc elteltével is a sütőből a cuccot, akkor is kenyér lesz, csak épp nem olyan, amilyenre vágytam…

3. Elmélyülés vs halogatás

A Föld Majom havában munkánkban kitartóak és alaposak leszünk. Az elmélyüléshez szükségünk lesz a szokásosnál több nyugalmas időszakra – emiatt kicsit zárkózottabbnak tűnhetünk.
Ne felejtsük el, hogy másokra is ugyanúgy hatnak ezek az energiák mint ránk: ha tehát kollégánk/párunk kicsit zárkózottabb, mogorvább, lehet azért van, mert az elmélyült munkához arra van szüksége, hogy békén hagyjuk. 🙂

Mindannyiunknak jól esik, ha kapunk időt megtervezni a dolgainkat, ugyanakkor a tervezgetés eléggé elhúzódhat. Ha már a halogatás határát súrolja, akkor a Bach virágterápiából a Gyertyán lehet segítségünkre (ld. utolsó pont).

Az előző pontban a türelmetlenségről írtam, ebben meg a halogatásról… hát eléggé ellentmondásosnak tűnik, de valójában inkább kettősségre számíthatunk: hol ez kapcsol be, hol az.
Néha kiáradó lendülettel csapunk bele a dolgokba, néha meg visszahúzódunk, és azt szeretnénk, ha mindenki békén hagyna.

Ezt az energetikai hatást úgy tudjuk kiegyensúlyozni, hogy visszafogjuk magunkat, mikor túláradóan lelkesedünk valamiért, és tudatosan beépítjük az elcsendesedést, egyedüllétet a mindennapjainkba.

4. Utazás, ingázás, költözés, mozgás

A Majom hava mozgásban tart mindannyiunkat. Egyszerűen nem bírunk a fenekünkön maradni, és nem is kell. Használjuk ki az energetikai hatásokat: sportoljunk sokat. Akár új mozgásformákat is kipróbálhatunk.

Ha tudunk utazzunk, nyaraljunk, maradjunk mozgásban.

Augusztus hónap energetikailag támogatja a költözéseket is.

Mindeközben legyünk óvatosak!

Ugyanis lelkesedésünk átcsaphat egyfajta szeleburdiságba, figyelmetlenségbe.
Balesetveszélyes hónap vár ránk.
Ha ezt a bejegyzést olvasod, használd fel az információt arra, hogy sokkal tudatosabban mozogsz és közlekedsz. Kérlek vigyázz a saját Magad és környezeted biztonságára is!

5. A kevesebb néha több…

Ahogy már említettem, lelkesedésünk magával ragad minket és másokat is. Hajlamosak lehetünk túl sok mindenbe belevágni (és aztán alig valamivel végezni).

Érdemes a tennivalóink listáját leszűkíteni a legfontosabbakra, és kitartóan csinálni egy feladatot. Ha végeztünk, csak utána kezdeni a következőbe.

Illetve ha valami már “elég jó”, akkor hagyjuk békén, ne akarjuk tovább fejlesztgetni. 🙂

Saját tapasztalatból mondom: érdemes a tennivalóinkra bőven hagyni időt, és betervezni a naptárba a pihenést is.

+1. Bach virágterápia: Gyertyán a tetterő virága

Ha az alábbi állítások közül igaz Rád valamelyik:

  • Halogatod a feladataid elvégzését, de mikor nekilátsz gyorsan elkészül;
  • Sokszor a “rákészülés” a feladatra tovább tart, mint maga a munka;
  • Amit régen könnyen, gyorsan elvégeztél, az most túl soknak tűnik;
  • Úgy érzed belefáradtál a hétköznapok taposómalmába;
  • Reggel néha fáradtabban kelsz fel, mint ahogy lefeküdtél, de az első kávé beindítja a napot;
  • Nem tudsz kávé nélkül létezni;
  • Kissé felborult a munka-pihenés egyensúly: sokat dolgozol, emiatt kezdesz fásulttá válni;
  • Néha még az is nehezedre esik, hogy bemenj a munkahelyedre;
  • Amikor pihensz gyakran TV-t/filmet nézel, vagy számítógépezel;

akkor a Bach virágterápiából a Gyertyán esszenciája segít Neked.

Hatására nagy teljesítményre vagy képes, ugyanakkor tudatosan szakítasz időt a pihenésre is. Spontán reagálsz, képes vagy kitörni a megszokásokból. A rutinmunkát könnyedén megoldod. Halogatás nélkül belevágsz a feladataidba.

Agyalás

A legtöbb esetben a Bach virágterápiában több esszenciából álló keveréket szoktunk alkalmazni. Ha kíváncsi vagy, hogy Neked mely esszenciák lehetnének a segítségedre

Töltsd ki az online virágválasztó tesztet itt

Bővebben a Bach virágterápiáról pedig itt olvashatsz:
https://balazstunde.com/bach-viragterapia/

Összefoglalásul:
Augusztusban, a Majom havában, egyfajta kettősség lesz hatással az életünkre. Hol kiáradó lelkesedéssel csapunk bele új dolgokba, hol visszahúzódva magányra vágyunk. Mindkettő jogos igény. Vegyük figyelembe másoknál is. Az egyedüllét támogatja az alapos, igényes munkavégzést. A piszkos munkák végrehajtása is könnyebb lesz. Ha a tervezgetés halogatásba csapna át, a Gyertyán esszenciája segít, hogy végre nekikezdjünk a tennivalónknak.
Bármire is vágyunk, meg tudjuk teremteni, ha adunk neki elég időt, és betartjuk az etikai irányelveket és törvényeket. Figyeljünk oda, hogy a realitások talaján maradjunk. Osszuk be az időnket/energiánkat okosan.
Költözések, utazások, sok mozgás várható. Mindeközben maradjunk óvatosak és figyelmesek, vigyázzunk magunkra és másokra is!

Váljék hasznotokra ez az útmutató!

Szeretettel: Tünde 💚

Ez az általános érvényű előrejelzés útmutatást adhat, ugyanakkor nem helyettesíti a személyes konzultációt. Ha úgy érzed, hogy szeretnél jobban elmélyedni az önismeretben, és többet megtudni a saját horoszkópodról, várlak szeretettel személyesen vagy online konzultációra.

Jelentkezz be a hello@balazstunde.com email címen, telefonon (+36 30 175 7172) vagy messengeren.
További részletek érdekelnek? Kattints IDE.

Köszönet a fotókért a Canva-nak, Pixabay-nek és az Unsplash-nek.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close