fbpx

2022 július a Kecske hava – kínai asztrológiai előrejelzés

A feltöltődés ideje


2022. július 7-én átléptünk a Kecske havába a kínai asztrológia szerint. Ebben a bejegyzésben az általános, mindenkit érintő hatások közül szeretnék néhányat kiemelni.
Lássuk hát, milyen lehetőségeket hoz és milyen csapdákat rejt ez a hónap…

2022 július a Kecske hava a kínai asztrológia szerint

1️⃣ Segítőkészek leszünk – viszont megeshet, hogy mások problémáit a saját érdekeink elé helyezzük, így különösen fontos lesz, hogy szánjunk időt saját feltöltődésünkre is
2️⃣ Sikerünk kulcsa a kitartás – ha elsőre nem megy valami, tilos feladni! Csak próbáld újra!
3️⃣ Hajlamosak lehetünk túlgondolni dolgokat – most mindannyian kicsit gyanakvóbbak lehetünk. Megesik, hogy túl sokat agyalunk, természetesen feleslegesen…
4️⃣ Kommunikáljuk az érzéseinket őszintén – ha csak gyűjtögetjük magunkban a sérelmeket, akkor az robbanni fog, szóval inkább ki vele!
5️⃣ Szépítgetés, szépítkezés – a külső megjelenés most fontosabb lesz mindannyiunknak. Legyen az a saját megjelenésünk, vagy a környezetünké; törekedni fogunk, hogy szebbé, különlegesebbé tegyük

+ 1️⃣ Erre a hónapra a Bach virágterápiás esszenciák közül a Fehérvirágú vadgesztenyét ajánlom, ami segít leállítani a kéretlen gondolatokat és elcsendesíteni az elménket

1. Miközben másoknak segítesz figyelj oda a saját igényeidre is

Júliusban számíthatunk rá, hogy bármilyen nehézségbe ütközünk könnyen kapunk segítséget. Mi is szívesen segítünk másoknak. Hajlandóak lehetünk mindenki búját-baját meghallgatni, és ha kéri segíteni is neki.

Ez alapvetően nagyon pozitív energiája lesz a hónapnak. Egy csapdára azonban jó, ha odafigyelünk: miközben mások életét segítünk rendbe tenni, ne hanyagoljuk el a sajátunkat sem.
Ha nem figyelünk oda, bizony megeshet, hogy két végén égetjük a gyertyát…

Nem kínálhatsz üres tálból
Nem kínálhatsz üres tálból

Szóval fontos, hogy felderítsük mik azok a források, amikből töltekezni tudunk, és rendszeresen hagyjunk is időt magunknak rá.

2. “A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás.” – Adam J. Jackson

…és a Kecske havában hajlamosak lehetünk az első sikertelenség hatására feladni próbálkozásainkat.
Pedig a hónap tanítása pont ez lesz: ha elsőre nem megy, próbáld másodszorra, és harmadszorra, és így tovább. Semmi gond, ha elsőre nem (úgy) sikerül, ahogy tervezted.
Ebben a hónapban semmiképp se add fel!

3. Érzékenység, agyalás

Júliusban lelkileg érzékenyebbek leszünk. Könnyebben megérintenek események, elejtett félmondatok, furcsa gesztusok…

Az érzelmi stabilitásunk érdekében legjobb, ha a napunkat egy pár perces, csendes meditációval kezdjük, ezzel meg tudjuk alapozni a jókedvünket egész napra. Személyes kedvencem Prof. Dr. Bagdy Emőke napindító meditációja. Jó magam is ezzel indítom a reggeleimet, még mielőtt kikelnék az ágyból:

Ha reggel valamiért mégis elmarad, akkor próbálhatsz nap közben vagy lefekvés előtt kiszakítani pár percet, és csak lazítani. Például erre a 7 perces csakra harmonizálós zenére (amit szintén gyakran használok):

7 perces csakra harmonizáció

Ha pedig ez sem segít túllendülni a megállíthatatlan agyaláson, akkor a Bach virágterápiából a Fehérvirágú vadgesztenyét ajánlom, aminek részletes leírását lejjebb találod. 🙂

4. Érzelmeink hiteles kifejezése kulcsfontosságú

Őszinte leszek: ez egy merőben érzékenyebb hónap lesz, mint a június volt. Akkor inkább lepergett rólunk, ha valami negatív hatás ért, júliusban viszont hajlamosak lehetünk magunkra venni. Ezért jó, ha tudatosak vagyunk a hónap energetikai hatásaira.

Mások beszólása, gesztikulációja nagyon gyakran nem is nekünk/rólunk szól, hanem az ő lelkiállapotát tükrözik.

Ha viszont mégis megérintett bennünket valami, akkor érdemes mielőbb tisztázni a helyzetet, és őszintén elmondani mi bánt.
Ha ezt nem tesszük meg, hanem gyűjtögetjük magunkban a sérelmeinket, akkor a Kecske havában a feszültség egy idő után robbanni fog. Azt helyrehozni már sokkal nehezebb.

Ezért buzdítok mindenkit arra, hogy inkább folyamatosan mondjuk, jelezzük, ha valami bánt, minthogy egyszerre törjön ki belőlünk túl sok indulat.

5. Szépség, különlegesség, egyediség

Mindannyian picit igényesebbek leszünk a megjelenésünkre az előttünk álló hónapban. Nem csak magunkat ideértve, hanem a környezetünket is.

Várhatóan fellendül a szépségszalonok forgalma, és az otthonunk, környezetünk rendbetétele, szépítgetése is előtérbe kerül.

Szerencsére mindehhez egy nagy adag kreativitás is társul: egyedi ötletekkel gazdagodunk.

+1. Bach virágterápia: Fehérvirágú vadgesztenye a gondolkodás virága

Ahogy a harmadik pontban írtam, júliusban a túlagyalás lesz az egyik csapda, ami hatalmába keríthet, ha nem vagyunk résen.

agyalás
Agyalás

Ha szeretnéd leállítani a kéretlen negatív gondolatokat, vagy az alábbi állítások közül igaz Rád valamelyik:

  • Este nehezen alszol el, mert még sokáig pörögnek a gondolatok a fejedben. Van, hogy felébredsz éjszaka, és a gyötrő gondolatok miatt nem tudsz visszaaludni;
  • Megesik, hogy egy megkezdett (munkahelyi) vitát otthon fejben még folytatsz, és sehogy sem tudod leállítani;
  • Se elengedni nem vagyok képes a problémádat, se megoldani. Csak kattog a fejedben;
  • Néha rád tör a kétségbeesés, elkeseredettség. Testileg-lelkileg kimerültnek érzed magad;
  • Nem tudod rendezni a fejedben a rád törő információkat, halogatod a rendezésüket, megoldásukat;
  • A túlzott, megerőltető gondolkodástól fájni szokott a fejed;
  • Állandó aggódás, kétségek gyötörnek. Vajon jól tetted, hogy…?

akkor a Bach virágterápiából a Fehérvirágú vadgesztenye esszenciája segít Neked.

Hatására elméd nyugodt, zavaró belső párbeszédektől mentes. Tisztán, világosan gondolkodsz.  Képes vagy koncentrálni. Érzed a csendet. Világosan látod problémáid lényegét, belső nyugalmadból a jó megoldások önmaguktól megszületnek.

A legtöbb esetben a Bach virágterápiában több esszenciából álló keveréket szoktunk alkalmazni. Ha kíváncsi vagy, hogy Neked mely esszenciák lehetnének a segítségedre

Töltsd ki az online virágválasztó tesztet itt

Bővebben a Bach virágterápiáról pedig itt olvashatsz:
https://balazstunde.com/bach-viragterapia/

Összefoglalásul:
Júliusban, a Kecske havában, mindannyian érzékenyek, odafigyelők, segítőkészek leszünk. Ezzel együtt fontos lesz, hogy odafigyeljünk magunkra is, és szánjunk időt a feltöltődésünkre.
Mivel hajlamosak lehetünk túlzottan sokat rágódni elhangzott/megtörtént dolgokon, javaslom, hogy reggelente kezdjük a napot egy kis pozitív ráhangolódással, ami segít kiegyensúlyozottnak maradni. Ha ez nem lenne elegendő, a Bach virágterápiából a Fehérvirágú vadgesztenye esszenciája elcsendesíti a zavaró gondolatokat.
Sikerünk kulcsa a kitartásban rejlik: érdemes többször nekifutni új dolgoknak.
Kiemelkedően fontos, hogy az érzéseinkről őszintén és folyamatosan kommunikáljunk, így kerülhetjük el az érzelmi kitöréseket.
A hónap energiája várhatóan fellendíti a szépségszalonok és a barkácsáruházak forgalmát, mivel önmagunk és környezetünk szépítgetése most fókuszba fog kerülni.

Váljék hasznotokra ez az útmutató!

Szeretettel: Tünde 💚

Ez az általános érvényű előrejelzés útmutatást adhat, ugyanakkor nem helyettesíti a személyes konzultációt. Ha úgy érzed, hogy szeretnél jobban elmélyedni az önismeretben, és többet megtudni a saját horoszkópodról, várlak szeretettel személyesen vagy online konzultációra.

Jelentkezz be a hello@balazstunde.com email címen, telefonon (+36 30 175 7172) vagy messengeren.
További részletek érdekelnek? Kattints IDE.

Köszönet a fotókért a Canva-nak, Pixabay-nek és az Unsplash-nek.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close