fbpx

2021 június, a Ló hava – kínai asztrológiai előrejelzés

Őszinte leszek: júniusban vagy nagyon klassz hónapunk lesz, vagy pocsék. És hogy ez mitől függ? Erről fogok írni ebben a bejegyzésben. A kínai asztrológia szerint június 5-én délben átléptünk a Ló havába, ami merőben más energiákat fog hozni nekünk, mint amit az előző hónap, a Kígyó hozott. Vannak általános, mindenkit érintő hatásai, és vannak hatásai, amik a személyes csillagállásainkkal egyediek lesznek.

Ebben a bejegyzésben az általános, mindenkit érintő hatások közül szeretnék kiemelni néhányat.

1. A ló havában a legfontosabb konstelláció az úgynevezett aratás lesz
2. Nagy energiákkal törhetünk előre a céljaink megvalósításáért. Lelkesedésben, erőben most nem lesz hiány
3. A hónap Bach virágterápiás esszenciája a Vasfű, ami lehűti a túlzott lelkesedést
4. A kreativitásunk sem hagy cserben, rengeteg jó ötletre számíthatunk
5. A társasági élet felpezsdül, a romantikus kapcsolatok kialakulásának maximálisan kedvez a hónap energiája

2021 június a ló hava kínai asztrológia előrejelzés
2021 június a Ló hava a Kínai asztrológia szerint

1. Ki mint vet, úgy arat

Biztos ismeritek a mondást, “ki mint vet, úgy arat”. Ez általában véve is igaz, de a kínai asztrológia szerint vannak időszakok, amikor kifejezetten itt az ideje az aratásnak. És ebben az évben a június lesz ez a hónap. Attól függ, hogy most jól fogod érezni magad, vagy pocsékul, hogy korábban te hogyan viselkedtél másokkal…illetve, hogy mennyi mindent tettél meg az önismereted érdekében? Ha jó úton haladtál és sokat fejlődtél, akkor az a pompás hírem, hogy most számíthatsz rá, hogy találkozol valakivel, aki óriásit lendít a fejlődéseden.

Ha viszont kevésbé szerencsésen viselkedtél az elmúlt években, és azt érzed, mintha valaki elátkozott volna, vagy nem haladnak a dolgaid, esetleg folyamatosan akadályokba ütközöl, akkor sajnos az lehet az oka, hogy korábban te is így viselkedtél valakivel szemben. Amit a múltban tettünk, azt megváltoztatni már nem tudjuk. Annak most isszuk meg a levét: legyen az édes, vagy keserű.

Viszont a jövőre van hatásunk.
Ugyanis, amit a jelenben csinálunk, annak a jövőben lesz majd aratása.

Szerencsére van azért „fájdalomcsillapító”, ami szokott segíteni, hogyha negatív aratás konstellációban vagyunk. Az első: az őszinte megbánás és a sajnálat, ami segít. Ha felmérjük, hogy milyen fájdalmat, vagy problémát okoztunk korábban a másik embernek, és ezért felelősséget vállalunk. Ugyanis most azért kerültünk az érme másik oldalára, hogy megtapasztaljuk, hogy milyen érzés az, ha velünk így bánik valaki. Akarjuk-e, hogy ilyen tapasztalatokban legyen még részünk?
Ha nem akarjuk, akkor az a feladat, hogy soha többé ne viselkedjünk olyan negatívan az emberekkel, ahogy korábban tettük. Ne kívánjunk rosszat senkinek.

A másik dolog az úgynevezett Ho’oponopono meditáció, amit jó szívvel ajánlok a figyelmetekbe amúgy is, de aratás időszakban különösen.

Ez igazából négy kis kifejezés ismételgetése. Tehát nem is szükséges személyesen bocsánatot kérni attól, akinek esetleg korábban ártottunk. Elég, hogyha magunkban meditálunk, és szeretettel gondolunk rá, és a Ho’oponopono meditáció négy kifejezését ismételgetjük:

Ho'oponopono meditáció
Ho’oponopono meditáció

Újra hangsúlyozom: nem kell fölhívni, nem kell levelet írni, hisz előfordulhat, hogy már nincs is jelen az életünkben az, akinek fájdalmat okoztunk korábban. Ettől függetlenül, az őszinte megbánás, és a felelősségvállalás működik. Ezek által csillapítani tudjuk ennek a konstellációnak a negatív hatását.

Ha viszont pozitív hatását érezzük, akkor aztán fantasztikus hónapunk lesz júniusban.

2. Óriási lendülettel haladunk a céljaink felé

Iszonyatos lendületet kapnak a dolgaink, tele leszünk kirobbanó energiával. Ez most ráadásul duplán is érvényesül ebben a hónapban. Egy kicsit nyomulósabbak is lehetünk, úgyhogy figyeljünk oda, hogy ne taroljuk le társainkat, ha ők nem ugyanazt akarják, mint amit mi szeretnénk.

Nagyon célkövetőek és kitartóak leszünk: amit most kitűzünk magunk elé, azért tűzzel-vassal képesek vagyunk küzdeni. Átlátjuk az összefüggéseket, így kristálytisztán látjuk, hogy mi az, amit meg kell tennünk a céljaink elérésének érdekében.

3. A hónap Bach virágterápiás esszenciája a Vasfű, ami lehűti a túlzott lelkesedést

A Bach virágterápiából mindig szoktam ajánlani esszenciákat a havi előrejelzésekhez. Most a Vasfüvet szeretném kiemelni, mert a vasfű állapotban lévő ember az, aki annyira lelkes és annyira szeretne segíteni, hogy észre sem veszi, hogy a másik esetleg nem akarja. Tehát: ne kísérjük át a vak nénit az út másik oldalára, ha nem akar átmenni.

Vasfű Bach virágterápia
Vasfű – Bach virágterápia

A vasfű segít, hogy ebben a túlzott lelkesedésben egy kicsit lecsillapodjunk, és egy kicsit megnyugodjunk. Esetleg még a Nebáncsvirágot is ajánlom, ami viszont a türelmetlenség ellenszere. Mivel, előfordulhat, hogy ebben a tüzes hónapban sietősebbek is leszünk. Ebben az esetben viszont a Nebáncsvirág esszenciája segít:

Bővebben a Bach virágterápiáról itt olvashatsz:
https://balazstunde.com/bach-viragterapia/

Tetszik? Kérj időpontot, és szívesen elkészítem a Számodra legalkalmasabb egyedi keveréket.

4. Kreativitásunk most sem hagy cserben: rengeteg jó ötletre számíthatunk

Meglehetősen kreatívak leszünk. Inkább az lehet a kihívás, hogy melyiket valósítsuk meg a sok ötletünk közül. Segít, ha van körülöttünk egy olyan ember, vagy akár egy csapat, akikben abszolút megbízunk, és velük meg tudjuk beszélni, hogy mi az, amit érdemes az ötleteink közül megvalósítani.

5. A társasági élet felpezsdül, a romantika a köbön

A társasági élet egyre jobban felpezsdül. Ezt már érezhettük az elmúlt egy hétben is. Azt kell, hogy mondjam, hogy a június abszolút erről fog szólni. A partizás, bulizás, ismerkedés, romantika, szerelmek. Úgyhogy hajrá, hajrá, használjuk ki a jó időt, menjünk, ismerkedjünk, érezzük jól magunkat. Ennek van itt az ideje.

Visszavonulni, elcsendesedni ebben a hónapban nehezebb lesz. Nem kizárt, de valahogy mindenkinek nagyobb igénye lesz most társaságra.

Beindul a társasági élet ezerrel
Beindul a társasági élet ezerrel

Lesznek olyanok, akiknek egy kicsit érzelmi hullámvasút lesz ez a hónap, főleg azok fogják érezni, akik decemberben születtek a patkány havában, vagy esetleg a patkány évében, ami 1972 volt. Illetve onnantól kezdve minden 12-ik év előre és visszafelé is, tehát 84, 96, és így tovább.

Összességében úgy gondolom, hogy egy pozitív nyári hónapra számíthatunk. Végre itt a jó idő is, úgyhogy arra bíztatok mindenkit, hogy menjen ki, élvezze, töltődjön föl napsütéssel, és most az aktív pihenésre helyezze a fókuszt. Jöhet a futás, a biciklizés, túrázás, úszás, bármi, ami mozgásre késztet.

Remélem, hogy hasznotokra válik az útmutató.

Tartalmas, mozgalmas, szerelmetes nyári napokat kívánok! 🌸🌞

Szeretettel: Tünde 💚

Szeretnél értesülni a legújabb bejegyzéseimről?
Iratkozz fel itt a hírlevelemre itt

Ez az általános érvényű előrejelzés útmutatást adhat, ugyanakkor nem helyettesíti a személyes konzultációt. Ha úgy érzed, hogy szeretnél jobban elmélyedni az önismeretben, és többet megtudni a saját horoszkópodról, várlak szeretettel személyesen vagy online konzultációra.

Jelentkezz be a hello@balazstunde.com email címen, telefonon (+36 30 175 7172) vagy messengeren.
További részletek érdekelnek? Kattints IDE.


További cikkekért, érdekességekért pedig kövess az alábbi közösségi média felületeken:

Köszönet a fotókért a Canva-nak, Pixabay-nek és az Unsplash-nek.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close