fbpx

Megfelelési kényszer helyett önazonosság

Kínai asztrológia ☯️ és Bach virágterápia 🌸 segítségével

Mikor megszületünk a születésünk időpontjában uralkodó energiák meghatározzák az ideális életpályánkat. A horoszkóp megmutatja az erősségeinket és a gyengeségeinket is. Hogy aztán miért leszünk olyannyira különbözőek, még ha ugyanazon a napon születtünk is?
Mert a horoszkóp a teljes kép egyharmadát mutatja. A második egyharmad a családi mintáinkból tevődik össze. A harmadik harmadot pedig már mi magunk alakítjuk, azzal, hogy hogyan éljük az életünket.

Ebben az előadásban arról fogok Nektek történeteket mesélni, hogy a neveltetésünk sokszor mennyire le tud téríteni bennünket az ideális pályáról és hogyan tudunk visszatalálni Önmagunkhoz.
A horoszkóp megmutatja az utat, ez a “térkép”. A beszélgetések során feltárulnak a családi mintáink, amikből néhányat meg kell változtatnunk életünk folyamán. A Bach virágterápia pedig segít ledönteni a belső gátjainkat, hogy a nehezebb változtatásokat is meg tudjuk lépni.

Kedvesek,
Varga Szilvia Edit “Nő álarcok nélkül” nevű konferenciája INGYENES, és online lesz megtartva, március 19-én, melynek témája pontosan az, hogy hogyan tudsz címkék és álarcok nélkül nő lenni. Rengeteg előadó, különböző segítői területről elmondja, hogy ő hogyan tudja a hozzá fordulókat az önelfogadás útján támogatni. Köztük leszek természetesen én is.

Nézzétek meg az oldal ajánlóját, és regisztráljatok itt:➡ https://csaladiproblemak.hu/no-alarcok-nelkul-konferencia/
Bízom benne, hogy Számotokra is hoz megkönnyebbülést és felismeréseket ez a néhány beszélgetés. 🙏Gyertek, tartsatok velünk.

Várunk szeretettel! 💚

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close