fbpx

2020 november a Disznó hava – kínai asztrológiai előrejelzés

A kínai asztrológia szerint november 7-én éjszaka átlépünk a Disznó havába. 5+1 pontban összeszedtem, hogy milyen pozitív hatásokat tudunk kiaknázni, és milyen csapdákra kell figyelnünk, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzeteket 2020 novemberében:

1. Jelek, megérzések – avagy kövesd a fehér nyulat!
2. Kreativitás – új ötletek és lehetőségek a munka területén
3. Túlagyalás – érzékenyek leszünk mindannyian, hessegessük el a negatív gondolatokat
4. Tanulás és tanítás – segíts másoknak, és fejleszd Magad
5. Mozgás! – amikor csak tudsz menj ki a szabadba…
+1 Égi védelem – kedvező történések, szerencsés fordulatok, erősebb immunrendszer
Olvass tovább, ha jól jön egy kis útmutatás…

“Malacunk lesz” a Disznó havában

1. Megérzések, égi jelek

Emlékszel a jelentre a Mátrix c. filmből? “Kövesd a fehér nyulat!”
Nos ebben a hónapban én is hasonló tanácsot adok: kövesd a jeleket!

Az Univerzum most elég egyértelműen tudtunkra adja, melyik a jó irány. Szabad akaratunkban áll a másik irányba haladni, de én arra bíztatnálak, hogy ne tedd. Használd fel ezeket az útjelzőket.

A “véletlenek” ebben a hónapban korántsem azok. Nagyon is fontos, hogy hallgass a megérzéseidre.

2. Kreatív, új ötletek, választási lehetőségek

Ötlet cunami várható ebben a hónapban. 🙂

Kreativitásban nem lesz hiány. Hogy mi valósul meg belőle, az már egy másik kérdés, csak Rajtunk múlik.
A munkában kifejezetten újszerű megoldások visznek előre. Az összefüggéseket most mintha jobban át is látnánk. Teherbírásunk is megnő, így kifejezetten fejlődésre számíthatunk a munkánk területén.

Több válaszhelyzet elé is állít minket majd a november. Rossz választás nincs: bármelyik utat választjuk, előre visz bennünket a fejlődésünkben.

Egy dolgot tarts szem előtt, ha valami nem sikerülne elsőre, akkor egy apró változtatással próbáld újra!

3. Érzelmi érzékenység, zárkózottság, agyalás

Az egyik csapda ebben a hónapban az, hogy érzelmileg sérülékenyebbé válunk. A legapróbb megjegyzés, rossz pillantás, vagy grimaszk esetén hajlamosak lehetünk magunkra venni olyan dolgokat, amik valójában meg sem történtek.

Ezt vajon hogy gondolta…?
Biztos azt hiszi rólam, hogy…
Ah, nem azt kellett volna mondanom…
Biztosan jól választottam…?

Ha ilyen gondolatok gyötörnek bennünket, hessegessük el őket abban a pillanatban, hogy felmerültek. Ha sokáig gyötrődünk rajtuk és érzelmek is kapcsolódnak a negatív gondolatainkhoz, akkor aztán már nehéz lesz megszabadulni tőlük. Biztos Te is ismered a nyuszikás viccet, mikor elindul létrát kérni a medvétől. 🙂

Nos, ebben a hónapban mi is hasonlóképpen járhatunk, ha nem leszünk résen. A túl sok agyalással olyan problémákat tudunk kreálni, amik valójában nem is léteztek.

agyalás
Hajlamosak lehetünk túlgondolni a dolgokat

Ráadásul képesek leszünk megjátszani hűvös eleganciával, hogy minket a történések maximálisan hidegen hagynak, így annak, akivel beszélgetünk, még csak a leghalványabb gyanúja sem lesz, hogy bármi rosszat mondott, vagy tett.

Javaslat: ahelyett, hogy belül fortyognánk, és gyűjtögetnénk a sérelmeinket, amiket egy váratlan pillanatban BÁRMI kirobbanthat, inkább törekedjünk arra, hogy őszintén kifejezzük mit érzünk, vagy kérdezzünk vissza, hogy a másik fél valójában hogy értette ezt. Magunknak tesszük a legnagyobb szívességet vele.

A hónap Bach virágterápiás esszenciája a Fehér virágú vadgesztenye. Ha azt érzed, hogy képtelen vagy megszabadulni a zavaró gondolatoktól, se megoldani, se elengedni nem tudod a problémát, akkor erre van szükséged.
Bővebben a Bach virágterápiáról itt olvashatsz: https://balazstunde.com/bach-viragterapia/

Óriási segítség az érzelmi stabilitásunk megőrzéséhez, ha rendszeresen azzal kezdjük a napunkat, hogy 5 percig csak befelé figyelünk.

Itt a hangsúly azon van, hogy minden nap, és azzal kezdjük a napot. Ez ugyanis ad egyfajta egyensúlyt, amit később meg tudunk őrizni, és kevésbé tudnak a vélt vagy valós történések kibillenteni.

Ehhez itt találsz egy 5 perces gyakorlatot:
https://soundcloud.com/balazstunde-1/5-perc-relax

4. Tanítás, mások segítése, tanulás

Az érzékenységünket használhatjuk arra is, hogy mások szükségleteire ráhangolódjunk, és segítsünk nekik.

Mutassunk utat azon a téren, amiben jártasak vagyunk. Adjuk át a tudásunkat, támogassunk másokat. Mindeközben persze figyeljünk a saját szükségleteinkre is – szánjunk időt a pihenésre, feltöltődésre.

Bennünk is felmerülhet az igény a tanulásra, önfejlesztésre.
Gondoljuk végig, van-e olyan téma, ami régóta foglalkoztat bennünket, és jó lenne megtanulni, esetleg elmélyedni benne.

Ha megtaláltuk, akkor bátran vágjunk bele, a hónap energiája támogatni fogja törekvéseinket.

5. Maradj mozgásban!

Ha nem lenne pandémia, azt mondanám, utazzunk el valahova ebben a hónapban. A legrosszabb amit tehetünk, az hogy otthon ülünk bezárva. Novemberben mindenkinek “mehetnékje” támad, még azoknak is, akik alapvetően inkább otthonülő fajták.

Jelen körülmények között azt tanácsolom, hogy mozduljunk azért ki a négy fal közül, és menjünk ki a természetbe. Sétáljunk/fussunk minél többet a friss levegőn – ezzel is támogatva az immunrendszerünket. Jót tesz az agyunknak is a szellőztetés.

Ha rossz idő van, vagy bármi más oknál fogva mégsem tudunk kimozdulni, akkor megfelelő alternatíva lehet, ha úti filmeket nézünk. Lehet, hogy a következő pár hónapban még nem tudunk utazgatni, de tartsuk szem előtt, hogy ez a helyzet is elmúlik egyszer. Ezen is túl leszünk. Addig pedig akár gyűjthetünk ötleteket is, hogy hová utazzunk legközelebb.

Pszichológiai kísérletek bizonyították, hogy ha nem is tudunk kimenni a szabadba, de olyan képet nézegetünk, amin fák, erdők, természeti tájak vannak, annak ugyanolyan pozitív hatása tud lenni az érzelmeinkre.

Így ez a hónap ideális időszak lehet természetfilmek nézésére is. Akár David Attenborough filmjeit választjátok, akár esetleg egy magyar filmet, mindenképp jól jártok. Például ezzel a filmmel, amely a Szigetközről szól.

+1. Égi védelem

Nem tudom Nektek a tavaly november mit hozott, de sokaknak bizony betegséget. Ehhez képest idén, még a jelenlegi körülmények között is, szerencsésebb hónapra számíthatunk.

Mintha “felülről” egyfajta égi védelmet kapnánk, kevésbé fog rajtunk majd a betegség. Nem azt állítom, hogy kevesebb lesz a fertőzött, hanem azt, hogy könnyebben átvészeljük, ha esetleg elkapna bennünket. Erősebb lesz a védelmi rendszerünk.

Azért arra buzdítok mindenkit, hogy erősítsünk rá mi is, és tegyünk meg minél több dolgot azért, hogy felkészülten érkezzünk mag a tél kapujába, erős immunrendszerrel. Ehhez adok pár ötletet és tippet az alábbi Facebook bejegyzésemben:
https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/posts/483643902137124

A Disznó havában többször megélhetjük, hogy “malacunk van”: szerencsés véletlenek, jelentőségteljes találkozások, megmenekülések, és a dolgok kedvező fordulata révén.

Szívesebben nézel videót? Az előrejelzésemet megtalálod videós formában a youtube csatornámon, itt:
https://youtu.be/V81OYqyOpUs


Szerencsés és egészséges őszi/téli napokat kívánok mindenkinek!

Szeretettel: Tünde


Szeretnél értesülni a legújabb bejegyzéseimről?
Iratkozz fel itt a hírlevelemre, nehogy lemaradj.


Ez az általános érvényű előrejelzés útmutatást adhat, de nem helyettesíti a személyes konzultációt. Ha úgy érzed, hogy szeretnél jobban elmélyedni az önismeretben, és többet megtudni a saját horoszkópodról, várlak szeretettel személyesen vagy online konzultációra.

Hogyan zajlik a konzultáció? Arról pedig bővebben itt olvashatsz: https://balazstunde.com/hogyan-zajlik-egy-konzultacio/

Vedd fel velem a kapcsolatot akár már most.

Elérhetőségeim:
Facebookon: https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/
Email: tundebalazs@gmail.com
Tel: +36 30 175 7172

További cikkekért, érdekességekért kövess az alábbi közösségi média felületeken:

Köszönet a fotókért a Pixabay-nek és az Unsplash-nek.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close