fbpx

Állj ki Magadért!

Asztrológusként sokszor találkozom olyan emberekkel, akiknek nehéz kiállni Magukért. Gyakran belesodródnak olyan helyzetekbe, amik nem jók nekik. Ez általában úgy történik, hogy igen-t mondunk valami apróságra, amire szívünk szerint nem-et mondanánk. Talán azért, mert nem akarjuk megbántani a másikat, talán azért, mert félünk őszintén felvállalni a véleményünket.
Aztán a következő alkalommal kicsit többet kérnek tőlünk, és ismét igent válaszolunk a nem helyett. És ez így mehet tovább addig-addig, míg belesodródunk egészen kellemetlen vagy méltatlan helyzetekbe.

A csillagok üzenete pedig az, hogy tanuljunk meg végre kiállni magunkért! Ha nem tesszük meg, a helyzet csak egyre rosszabb, kellemetlenebb lesz. Ha viszont meghúzzuk a határainkat, és felvállaljuk, hogy mi az, amibe többé nem szeretnénk belemenni, megerősödve, és önbizalommal telve kerülhetünk ki a helyzetből.

Akkor tanulsz meg nemet mondani, ha már túl sok igent bántál meg.
Akkor tanulsz meg nemet mondani, ha már túl sok igent bántál meg.

Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor felmondok, vagy szakítok, esetleg nem állok szóba többé valamelyik családtagommal. A feladat sokkal inkább arról szól, hogy higgadtan, de határozottan elmondjam, hogyan érzem magam, mit gondolok, mit szeretnék, és mi az, amit nem. A másik fél pedig ez alapján vagy változtat a viselkedésén, és tiszteletben tartja a kéréseimet, vagy a kapcsolat leépül. Utóbbi esetben viszont jön helyette egy másik lehetőség.

Több oka is lehet annak, hogy ez nehézséget okoz számunkra. De szerencsére vannak önismereti segédeszközök, és kommunikációs technikák, amik a segítségünkre lehetnek.

Kerestem egy kommunikációs szakembert, hogy tippeket, ötleteket, tanácsokat adjon, miként állhatunk ki úgy magunkért, hogy közben kedvesek és nyugodtak maradunk, ugyanakkor nem adjuk fel önmagunkat egy kapcsolatban.

Legyen az akár párkapcsolat, akár családi kapcsolat, vagy munkakapcsolat.

👉 Szóval, ha unod már, hogy mindig Te vagy az, aki enged
👉 Ha elég volt a hallgatásból, alkalmazkodásból
👉 Ha szeretnéd, ha a te hangod is meghallanák végre

…akkor nézd meg INGYENES videónkat arról, hogyan állj ki önmagadért: http://bit.ly/mondjnemetmost

A videót Varga Szilvia Edit párkapcsolati coach, kommunikációs szakemberrel közösen készítettük.

Hasznos információkat és tudást kaphatsz arról:

➡️ miért kiemelkedően fontos időszak az idei szeptember,
➡️ önismereti háttér, hogy könnyedén állhass ki önmagadért,
➡️ kommunikációs alapok a könnyed önérvényesítésért.

Ehhez csak kattints ide: http://bit.ly/mondjnemetmost

📷 Ha szeretnétek Szilvi munkásságát jobban megismerni itt találjátok a Facebook oldalát: https://www.facebook.com/csaladiproblemak/

📷 Ha szeretnétek az én munkásságomat jobban megismerni itt találjátok az oldalamat: https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus

Ha tetszett a videó, és szeretnétek gyakorolni is a hallottakat gyertek el a workshopunkra, melyhez akár online is csatlakozhattok!

Az esemény leírását itt találjátok:
https://www.facebook.com/events/1158300187878805

Szeretettel várunk Benneteket! Szilvi és Tündi

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close