fbpx

Az Univerzum 12 törvénye

1. Az Isteni Egység törvénye

Mindannyian egyek vagyunk.

Napjainkban már kvantumfizikai kísérletekkel is bizonyítani tudják, hogy létezik valamiféle kapcsolat, vagy mátrix, az egész létezésben. Talán Te is tapasztaltad már, hogy gondolsz valakire, és egy perccel később felhív. Vagy úgy érzed, hogy valaki bajban van, és kiderül, hogy tényleg.

Az Isteni Egység törvénye segít látni, hogy mindannyian egyek vagyunk – és minden, amit gondolunk, mondunk vagy teszünk hatással lehet az egész emberiség tudatára.

Mindannyian egyformán számítunk – minden élet értékes.

2. A rezgés törvénye

A világegyetem e törvénye szerint az anyag minden részecskéje egy bizonyos frekvencián rezeg. És nem számít, hogy ez az anyag kőből, fémből, vízből, fából, műanyagból, emberből vagy egy másik bolygóról származó szennyeződésből származik-e. Minden anyag rezeg.

Még a gondolataink is rezegnek.

3. A hasonlóság törvénye

A hasonlóság törvénye szerint ugyanazok a minták léteznek világegyetemünkben mikro és  makro szinten – a nagyon kicsitől a nagyon nagyig.

Fraktálok: csigaház, vihar a tengeren, galaxis

Amint lent, úgy fent. Ez az emberre is alkalmazható abban az értelemben, hogy külvilágunkban az jelenik meg, ami a belső világunkban zajlik. Más szavakkal, amint kint, úgy bent.

Ha egy ember belső világában zavar van, akkor a külvilága is ezt a zavart tükrözi.
Viszont, ha megváltoztatjuk a nézőpontunkat, akkor maguk a dolgok is megváltoznak.
A mi kezünkben van a kontroll.

4. A vonzás törvénye

A vonzás törvénye a világ legerősebb törvénye. Alapvetően azt mondja, hogy a hasonló dolgok vonzzák egymást.
De mélyebbre is megy, mint gondolnánk, mert azt tanítja nekünk, hogy gondolatainknak is van vonzereje. A gondolataink vonzzák az embereket, a körülményeket, az eseményeket és a dolgokat az életünkbe, attól függően, hogy hogyan gondolkodunk és hogyan érezzük magunkat.

De a vonzás törvénye nem csak a világegyetem legerősebb törvénye. Olyan tanítás, amely segít megérteni, kik vagyunk, miért vagyunk itt, és még a saját halhatatlanságunkat is.

5. A cselekvés törvénye

Az intuitív cselekvés törvénye kimondja, hogy ha a vágyainkat meg akarjuk valósítani, akkor követnünk kell a belső hangunkat, az intuíciónkat.

A motivált cselekedet nem elég jó, mert ott olyan lépésről van szó, amelyről azt gondoljuk „meg kell tennem” vagy „nem igazán akarom, de összeszedem magam, és megteszem”.

Ez a törvény azt az elképzelést fejti ki, miszerint az egyetlen érdemleges cselekvés az ihletett cselekvés.

6. Az energia örök átalakulásának törvénye

Ez a törvény arról szól, hogy az energia soha nem statikus, folyamatosan változik. Olyan, mint a tűz: vagy növekszik, vagy elalszik. Ugyanez a helyzet a saját energiánkkal. Vagy olyan gondolatokat választunk, amelyektől jobban érezzük magunkat, vagy olyan gondolatokat, amelyektől rosszabbul.

Megváltoztathatjuk az életünk körülményeit azáltal, hogy tudatosan úgy döntünk, olyan gondolataink lesznek, amiktől jobban érezzük magunkat.

7. Az ok-okozati törvény

Hagyományos értelemben azt jelenti, hogy bármit is teszünk, annak következményei lesznek. Például azt tanítják nekünk, hogy ha keményen tanulunk, akkor jó osztályzatokat kapunk, és jól boldogulunk az életben.

De az univerzális törvény értelmében ha jobban érezzük magunkat nem csak a mi dolgaink mennek majd jobban, hanem az egész világegyetemé. Mivel mindannyian egyek vagyunk, még a legkisebbek is hatással vannak a kollektív emberi tudatra.

8. A viszonzás törvénye

Ennek a törvénynek az a jelentése, hogy ki mint vet, úgy arat.

Ha főként negatív gondolataink vannak, akkor elég negatív életünk lesz.
Ha rosszul bánunk másokkal, akkor rosszul fognak velünk is bánni.
Ha szeretettel bánunk másokkal, akkor szeretettel fognak velünk is bánni.

A legfontosabb: a szeretet

Ezért nagyon fontos, hogy valóban pozitív emberek legyünk.

9. A relativitás törvénye

A relativitás törvénye szerint minden, amit jónak vagy rossznak látunk, magasnak vagy alacsonynak, hidegnek vagy melegnek, összehasonlításon alapszik. Más szavakkal, valamihez viszonyítjuk.

Például szegénynek érezhetem magam (annak ellenére, hogy valójában nem vagyok az), ha nagyon gazdag barátaim vannak, akiknek sokkal több a pénze, mint nekem. De ez csak viszonylagos. Valójában esélyes, hogy a világ leggazdagabb 1%-ába tartozom, ha a harmadik világ összes országát is figyelembe vesszük.

Minden viszonylagos. Miért fontos ez?

Ne felejtsd el, minél pozitívabb érzéseid vannak önmagaddal kapcsolatban, annál jobb dolgod lesz, és jobban fogod érezni magad. Más szavakkal, ne hasonlítsd magad másokhoz!

10. A polaritás törvénye

A polaritás törvénye szerint amikor rájövünk, hogy mi az, amit nem akarunk, akkor tudjuk meg igazán, hogy mi az, amit viszont akarunk. Amikor megtapasztaljuk a kívánt dolog ellentétét az életünkben, akkor gőzerővel elkezdünk dolgozni azért, amit el szeretnénk érni.

Ahogy egy fotón is kontrasztra van szükség egy gyönyörű hegyi táj megjelenítéséhez, ugyanúgy kontrasztra van szükségünk az életben, hogy megtudjuk, mit is akarunk.

11. A ritmus törvénye

A ritmus törvénye szerint minden ciklikus. Az éjszakát a nappal követi, az évszakok is ciklikusan váltakoznak. Az emberi életek is körforgásban váltakoznak. Meghalunk majd újraszületünk. Az életünk itt a Földön szintén ciklusos. Ha életed épp mélyponton tartózkodik, biztos lehetsz benne, hogy csak átmeneti állapot, és jobb lesz.

Minden ciklusos.

12. A nemek törvénye

Ez a törvény arról szól, hogy mindennek van férfias (kiáradó) és nőies (befogadó) tulajdonsága egyaránt. Bennünk is van férfias (jang) és nőies (jin) energia egyaránt.

Életünk akkor lesz harmonikus, ha mindkét energia kiegyensúlyozott.

Forrás: https://manifestsmagic.com/12-spiritual-laws-of-the-universe/

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Ha szeretnél további hasonló írásokat olvasni kövess engem a Facebookon és a Youtube-on is!

Facebookon: https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/

Ha szeretnéd az előrejelzést videóban megtekinteni, a YouTube csatornámon lehetőség van rá: https://youtu.be/0DeiB1qQm3M

Köszönet a fotókért a Pixabay-nek és az Unplash-nek.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close