fbpx

2020 augusztus a Majom hava – kínai asztrológiai előrejelzés

Augusztus 7-én hajnalban átléptünk a Kecske havából a Majom havába a Kínai asztrológia szerint.
Merőben más energiák fognak hatni ránk, talán már érezzük is…

Célkitűzés

Míg a Kecske hava a jobbnál jobb ötletekről szólt, addig a Majom havában a tetterő, a megvalósítás lép előtérbe. Lejegyzeteltétek júliusban az ötleteiteket? Csak mert itt az idő, hogy válasszunk közülük, és belekezdjünk a megvalósításba. Ehhez minden erőt megad most nekünk az Univerzum, csak be kell fogni a szelet a vitorlánkba.

Más fordításban: Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart

Fontos tehát, hogy legyen egy jól meghatározott célunk, vagy legalább az irányt tudjuk, amelybe haladni akarunk. Az Univerzum pedig küldi a hátszelet, a jó hullámokat, és lendületbe hoz minket és a dolgainkat.

Tisztesség, korrektség, becsület

Kiemelten fontos ebben a hónapban, hogy etikusan, tisztességesen, becsületesen járjunk el minden esetben. Természetesen ez mindig követendő út, de ha kicsit letérnénk róla, vagy egy kiskaput keresnénk, az a Majom havában zárva lesz. A hónap kifejezett üzenete, hogy céljaink eléréséhez csakis az egyenes út vezet.

Ha letérnénk az egyenes útról az igazság kardja segít visszatalálni a helyes irányba

Sőt, nem csak az emberi, hanem az Univerzális törvényeket is tiszteletben kell tartanunk, melyek messze túlmutatnak rajtunk. Ezekről az előző blogbejegyzésemben olvashatsz, ha esetleg még nem láttad volna: https://balazstunde.com/2020/08/07/az-univerzum-12-torvenye/
Vagy, ha a videókat jobban kedveled, itt tudod megtekinteni az összefoglalóját: https://youtu.be/0DeiB1qQm3M

Céltudatos kitartás

Rendkívül kitartóak és állhatatosak leszünk. Lehet, hogy azt érezzük kis lépésekben haladunk, de ne csüggedjünk el, mert a kis lépésekből hosszú távon óriási változások születnek. Folyamatosan fejlődünk, akár egy nagy fa. Az ő esetében sem látható egyik napról a másikra a változás, de az idő távlatában már kiderül mennyit is fejlődik egy év alatt.

Erősek, strapabíróak leszünk, akárcsak ez a szép fa

Szívesen segítünk most másoknak is: önkéntelenül támaszt nyújtunk. Legyünk tekintettel azonban a saját határainkra is: ha a testünk pihenésért kiált halljuk meg, és adjuk meg neki, ami jár.

Kreativitásban most sem lesz hiány, sőt! Míg a múlt hónapban lehet, hogy ötletek össze-visszasága jutott eszünkbe, addig ebben a hónapban rendkívül jól átlátjuk a helyzeteket, stratégiai döntéseket tudunk hozni. Valahogy, mintha most felülről látnánk mindent, tisztul a kép.

Mi az, ami most könnyebben megy, és mi az, ami nehezebben?

Ez a hónap nem igazán kedvez a munkahely váltásnak, nehezebb lesz kiszakadni. A következő hónap, szeptember energiája már inkább lehetővé teszi a változtatást.

Elképzelhető, hogy felmerül bennünk az igény a tanulásra, önfejlesztésre. Kifejezetten a filozófiai ismeretek, a bölcseletek, az asztrológia, a kommunikáció kerülhet most előtérbe.

Remélem, hogy kellemesen telik majd a nyár hátralévő része mindannyiunknak! 🌞

*******************************************
Ez az általános érvényű előrejelzés útmutatást adhat, de nem helyettesíti a személyes konzultációt. Ha úgy érzed, hogy szeretnél jobban elmélyedni az önismeretben, és többet megtudni a saját horoszkópodról, várlak szeretettel egy személyes vagy online konzultációra!

Hogyan zajlik a konzultáció? Arról pedig bővebben itt olvashatsz: https://balazstunde.com/hogyan-zajlik-egy-konzultacio/

Elérhetőségeim:
Facebookon: https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/
Email: tundebalazs@gmail.com
Tel: +36 30 175 7172

Keress bátran!
Szeretettel: Tünde

Köszönet a fotókért a Pixabay-nek és az Unplash-nek.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close