fbpx

Nyugalom, elfogadás, kreativitás – átértünk a Kecske havába a Kínai Asztrológia szerint

Július 6-án hétfőn átléptünk a Kecske havába a Kínai Asztrológia szerint. Megszűnt az előző hónap nyomása által okozott feszültség, az érzelmi hullámvasút hegyei és völgyei egyre kisebbek lesznek. Nyugodtabb hónapnak nézünk elébe.

Habár ezt a hónapot is a Tűz és a Víz ellentéte jellemzi, most már sokkal enyhébb formában élhetjük meg. Maximum annyi történhet, hogy valamit kitalálunk, és aztán viszonylag hamar meggondoljuk magunkat.

A Kecske a Kínai asztrológia szerint tüzes állat, de van benne az anyaföld nyugodt és elfogadó természetéből is jó adag.

Átitatja az egész hónapot egyfajta BÉKESSÉG ÉS ELFOGADÁS. Türelmesebbek leszünk Magunkkal és másokkal is.

Lesz egy-két domináns hatás, amit szeretnék kiemelni Nektek.

Az egyik legfontosabb, hogy ahogyan viselkedtünk, (főleg júniusban), az most VISSZASZÁLL A FEJÜNKRE. Kifejezetten érzelmi területet érintve.

Minden, amit teszünk, előbb vagy utóbb visszaszáll a fejünkre.

Ha tehát kedvesek, türelmesek, higgadtak, elfogadóak és megértők voltunk másokkal, akkor ugyanezt kapjuk vissza.
Ha viszont türelmetlenek, önzőek esetleg forrófejűek voltunk, akkor azt.
Előbbi esetben egy igen kellemes hónapra számíthatunk.
Utóbbi esetben a karma azért hoz minket ilyen helyzetbe, hogy szembesüljünk tetteink hatásával a másik emberre. Érezzük át, hogy milyen az ő helyében lenni.

Ha ez kellemetlen, enyhíthetjük a dolgot azáltal, hogy felelősséget vállalunk korábbi tetteinkért, és tanulunk belőle: nem követjük el többet ugyanazt a hibát. Ilyenkor szokott segíteni a H’oponoponó meditáció, melyben bocsánatot kérünk az érintettektől. Itt hangsúlyoznám, hogy nem kell feltétlenül bocsánatot kérnünk személyesen. Ha meditációban tesszük és szeretettel gondolunk a másik emberre, az ugyanolyan hatásos.

A másik nagy kihívása ennek a hónapnak, hogy álljunk a sarkunkra, és ne menjünk bele kellemetlen, vagy hozzánk méltatlan helyzetekbe. Ha már esetleg benne lennénk, akkor az a feladat, hogy ne sodródjunk tovább! Ez ebben a hónapban kifejezetten a munka, az anyagiak, az otthonunk és a párkapcsolat területét érinti.

Kifejezetten fontos, hogy őszintén vállaljuk fel, mi az, ami nem tetszik. Ha kifogásokat keresünk, csúsztatunk és ezáltal próbálunk a kínos szituációkból megszabadulni, az nem fog menni. Vagy legalábbis nem hoz végleges megoldást, mert jó eséllyel falhoz állítanak bennünket, lebukunk. Ezzel szemben, az igazság felszabadít. Lehet, hogy azt hisszük a másikat megbántjuk, de akkor is meg kell tennünk saját magunk érdekében. Ha sikerül meglépni sokkal tisztább, kellemesebb lesz a szituáció, Mint mikor a zavaros víz leülepszik. Merjünk őszinték lenni!

És most áttérek a dolgok kellemes részére. 

A Kecske havában tele leszünk jobbnál jobb ötletekkel és szuper megérzésekkel. Érdemes az ötleteinket lejegyzetelni, és gyűjtögetni, kicsit érlelni magunkban. Elképzelhető, hogy a bőség zavara áll majd fenn, ezért ne vágjunk bele azonnal. Inkább várjunk egy kicsit, és nézzük meg 1-2 hét vagy hónap után is ugyanolyan jó ötletnek tűnik-e?

Válogassuk ki az időtálló ötleteket, és csak azokhoz fogjunk hozzá

Mivel elképzelhető, hogy hosszú lesz a listánk, érdemes lehet sorrendet felállítani. És ha megvan a sorrend, akkor csak azokra FÓKUSZÁLNI, amik a lista elejére kerültek. Hatékonyabb lehet egymás után, egyesével haladni, mint egyszerre több mindenbe belevágni. Ha ugyanis túl sokat akarunk, akkor elképzelhető, hogy hatalmas toronyként fölénk tornyosulnak a saját teendőink – és elmegy a kedvünk mindentől.

Tehát tudatos odafigyelés, fókuszálás, és a legremekebb ötleteink testet is tudnak ölteni. Újszerű és kreatív megoldások születhetnek ebben a hónapban. Merjünk a megérzéseinkre támaszkodni!

Egyedi és kreatív megoldásokat hoz a Kecske hava számunkra. 🙂

Ha segítségre van szükségünk csak kérnünk kell: a barátaink, családtagjaink, munkatársaink között fogunk találni olyat, aki könnyedén segítségünkre siet.

A hónap energiája támogatja az elmélyülést, meditációt is. Ha azt érezzük, hogy szeretnénk kicsit EGYEDÜL LENNI, bátran jelezzük környezetünk felé eme igényünket. Elképzelhető, hogy ők is épp ilyen passzban vannak, és mindenkinek jót tesz egy kis “én-idő”.

Relaxáció, meditáció, egyedüllét
Jól esik néha egyedül kicsit meditálni, relaxálni

Remélem, hogy kellemesen telik majd a nyár hátralévő része mindannyiunknak! 🌞

*******************************************
Ez az általános érvényű előrejelzés útmutatást adhat, de nem helyettesíti a személyes konzultációt. Ha úgy érzed, hogy szeretnél jobban elmélyedni az önismeretben, és többet megtudni a saját horoszkópodról, várlak szeretettel egy személyes vagy online konzultációra!

Hogyan zajlik a konzultáció? Arról pedig bővebben itt olvashatsz: https://balazstunde.com/hogyan-zajlik-egy-konzultacio/

Elérhetőségeim:
Facebookon: https://www.facebook.com/BalazsTundeAsztrologus/
Email: tundebalazs@gmail.com
Tel: +36 30 175 7172

Keress bátran!
Szeretettel: Tünde

Ha szeretnéd az előrejelzést videóban megtekinteni, a YouTube csatornámon lehetőség van rá: https://youtu.be/5OQepPxIuXE

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close